Домовой - Светловодск
» » Чи дійсно до підняття тарифів облгази та обленерго працювали собі у збиток? Докладніше в розділі Чи дійсно до підняття тарифів облгази та обленерго працювали собі у збиток?

Чи дійсно до підняття тарифів облгази та обленерго працювали собі у збиток? Докладніше в розділі Чи дійсно до підняття тарифів облгази та обленерго працювали собі у збиток?

Автор: admin
Чи дійсно до підняття тарифів облгази та обленерго працювали собі у збиток?   Докладніше в розділі Чи дійсно до підняття тарифів облгази та обленерго працювали собі у збиток?
Підняття тарифів – це не реформа. Перед тим, як підвищувати тарифи на комунальні послуги, потрібно було провести аудит підприємств ЖКГ і перевірити їх фінансовий стан. Адже не секрет, що деякі обленерго та облгази працювали із прибутком і до підвищення тарифів.
Про це розповів в інтерв’ю «РК» голова громадської організації «Рідний Кіровоград» Андрій Табалов.
В якості прикладу прибутковості роботи підприємств-монополістів, він назвав в тому числі Кіровоградобленерго.
«В січні-вересні 2012 року чистий прибуток Кіровоградобленерго складав 3,62 мільйони гривень. Січень-вересень 2013 року компанія збільшує чистий прибуток у 5(!) разів – до 18,3 мільйони гривень. Період з квітня по червень 2014 року Кіровоградобленерго закінчила із чистим прибутком у… 50,248 млн грн. Це відкриті дані і їх можна подивитись або на сайті компанії, або у повідомленнях у ЗМІ!», - наголосив екс-нардеп.
«У мене виникає питання: так збиткові у нас підприємства ЖКГ чи ні, і чому з кишень людей виймають останнє, в той час як монополісти продовжують працювати собі у прибуток? Якщо додати, що співвласником Кіровоградобленерго досі є російський бізнесмен, більше того - депутат Державної Думи Росії Олександр Бабаков, який голосував за анексію Криму, у мене просто немає слів. Це просто зрада власного народу», - вважає Андрій Табалов.
Він також висловив переконання, що якби сфера виробництва комунальних послуг не була б прибутковою, російські та українські олігархи, такі як Рінат Ахметов та Дмитро Фірташ не вкладали б гроші в купівлю обленерго та облгазів.
«А нас переконують, що все настільки погано, що без підвищення тарифів для населення не можна було обійтись», - підсумував він.
1947     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб