Домовой - Светловодск
» » » НЕЧИПОРУК ВРЯТУВАВ КВОРУМ. ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ ОКРУГУ №103

НЕЧИПОРУК ВРЯТУВАВ КВОРУМ. ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ ОКРУГУ №103

Автор: redaktor
НЕЧИПОРУК ВРЯТУВАВ КВОРУМ. ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ ОКРУГУ №10316 квітня – в останній граничний термін, як того вимагає Закон України «Про вибори» – у Світловодську відбулося перше засідання Окружної виборчої комісії територіального виборчого округу №103, який має забезпечити у своїх межах належне проведення позачергових виборів Президента України 25 травня. До складу округу входять: міста Світловодськ і Знам’янка з районами, Новомиргородський, Олександрівський та Онуфріївський райони.

З 21 члена ОВК на засідання з’явилось лише 13. Тобто, для кворуму, який би засвідчив легітимність зібрання, не вистачало однієї лишень людинки. Більш того, голови ОВК №103 Дарини Савченко від кандидата Володимира Саранова, також не було. Проведення зборів, а точніше поговорити про те-се, очікуючи на кворум, взяла на себе заступниця голови Людмила Сербін, яка представляє інтереси ще одного претендента на президентську булаву - Василя Куйбіду.

А тим часом керуючий справами міськвиконкому Вадим Туманов, якому згідно посади належить кураторство від органів місцевого самоврядування за виборчими кампаніями, спробував було зателефонувати голові ОВК. Вдалося. Але та, зачувши, що її у нетерплячці чекають позасідати, миттєво відключилася… «Ну хоч кого не-будь!», - нервували ОВКовці, телефонуючи то одному, то іншому своєму колезі. І ось нарешті цей «хто не-будь» у вигляді Бориса Нечипорука (від претендента на президентство Миколи Маломужа) таки з’явився. Кворум стався! Що дозволило присутнім членам ОВК скласти Присягу на дотримання норм Закону України «Про вибори» та обговорити організаційні питання. Після чого у першому засіданні вирішено зробити перерву до 15 години п’ятниці 18 квітня.

НЕЧИПОРУК ВРЯТУВАВ КВОРУМ. ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ ОКРУГУ №103

«Світловодськ Інформ»
1992     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб