Домовой - Светловодск
» » У Світловодську почала роботу виїзна громадська приймальня

У Світловодську почала роботу виїзна громадська приймальня

Автор: admin
У Світловодську почала роботу виїзна громадська приймальня
Громадська приймальня ГО «Територія успіху» вже більше року працює в Кіровограді і допомагає людям у вирішенні питань юридичного характеру. Але потреба в безкоштовних юридичних консультаціях є не лише у жителів обласного центру, а приїхати спеціально для цього з районів не кожен сьогодні має можливість. Саме тому вже найближчим часом ГО «Територія успіху» планує відкрити 4 виїзних громадських приймальні.
І перша така приймальня днями з успіхом розпочала роботу в приміщенні Світловодської міської ради. На відкриття зібралось близько 20 осіб, переважно учасники АТО і переселенці. Юриста Альону Бондар, вони розпитували про те, як оформити виплати і пільги, як отримати статус учасника бойових дій та ін. Переселенців найбільше цікавить зараз питання того, як без хабарів отримати пропуск на окуповану територію і в зону АТО.
Для того, щоб з кожним питанням попрацювати найбільш ефективно А. Бондар попросила відвідувачів заповнити анкети, де вони мали зазначити у короткому викладі суть своєї проблеми. З їх допомогою вона зможе продовжити роботу з кожним клієнтом індивідуально і максимально допомогти в кожному випадку. Всі хто був присутній на зустрічі змогли більше дізнатись про діяльність громадської приймальні, отримати в подарунок правові довідники, брошури та дізнатись більше про те як захистити свої права.
Надалі юрист приїздитиме в Світловодськ для консультацій кожен третій четвер місяця.
Найближчим часом відбудеться відкриття громадських приймалень в Компаніївці і Бобринці, також тривають переговори з приводу четвертого районного центру, де працюватиме виїзна приймальня.
1417     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб