Домовой - Светловодск
» » Світловодськ: рятувальники нагадали відпочиваючим про безпеку на воді

Світловодськ: рятувальники нагадали відпочиваючим про безпеку на воді

Автор: admin
Світловодськ: рятувальники нагадали відпочиваючим про безпеку на воді
Сьогодні, 15 липня, рятувальники Кіровоградщини поспілкувались з відпочиваючими на березі озера Голубого, яке розташоване у мальовничому куточку передмістя Світловодська, оточене сосновим переліском. Вабить сюди людей не лише природа, розповідають про цілющі властивості озера, крім того тут обладнано пляж. Працівники Служби порятунку поспілкувались з громадянами. Нагадали про необхідність дотримання правил безпеки, окремо акцентували увагу дорослих не забувати пильнувати дітей, не залишати їх без нагляду у воді та поблизу неї, а також роздали листівки застерігаючого змісту з правилами поведінки на воді та прийомами надання пешої допомоги потопаючому.

Варто зазначити, що, так би мовити, В«цивілізованийВ» пляж займає не всю акваторію озера, більша його частина залишається В«дикоюВ», але користується серед відпочивальників не меншою популярністю. Залишається загадкою, чому люди свідомо обирають для відпочинку саме такі місця, хоча за правилами купатись у місцях з неперевіреним дном, невідомими підводними течіями, де багато очерету та водоростей, насамоті, осторонь від інших, дуже небезпечно.

Купальний сезон наразі лише досягнув свого піку, а тому закликаємо громадян суворо дотримуватись правил безпеки. І не тільки під час відпочинку.
1503     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб