Домовой - Светловодск
» » Жителю Світловодського району оголошено підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом

Жителю Світловодського району оголошено підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом

Автор: admin
Жителю Світловодського району оголошено підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом
30-річний, раніше судимий за крадіжки, чоловік викрав у односельця мопед. За вчинене йому загрожує до 5 років обмеження чи позбавлення волі.


До Світловодського міськвідділу міліції кілька місяців тому звернувся житель району та повідомив про незаконне заволодіння його транспортним засобом. Потерпілий поїхав до водойми порибалити та залишив мопед неподалік, а вже пізно ввечері, коли зібрався повертатися додому, виявив його зникнення.
- Дільничні інспектори міліції встановили особу зловмисника. З’ясувалося, що чоловік теж того дня знаходився на ставку. Він помітив залишений без нагляду мопед. Тож дочекавшись поки стемніє, не заводячи двигуна, відкотив транспортний засіб через лісовий масив до поля і сховав серед насаджень, - розповів повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Вячеслав Лавренюк.
Згодом злодій планував забрати свою «здобич», але інший житель населеного пункту випадково знайшов мопед і, вже знаючи про те, що сталося, повернув його власникові.
У даний час зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.
Підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

За матеріалами Світловодського МВ
УМВС України в Кіровоградській області
1593     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб