Домовой - Светловодск

Україна – друга у світі за кількістю котів на людину

Автор: admin
Україна – друга у світі за кількістю котів на людину
Україна виявилася другою країною у світі за кількістю котів на людину. А сьогодні день кота
Світовим лідером за кількістю домашніх котів виявилися США. Крім того, до першої десятки з найбільшою кількістю котів також потрапили – Китай (53 мільйони), Росія (12,75 мільйонів), Бразилія (12,5 мільйона), Франція (9,5 мільйона), Італія (9,5 мільйона), Великобританія (7,75 мільйонів), Німеччина (7,75 мільйонів) і Японія (7,25 мільйонів).
Незважаючи на те, що Україна посіла друге місце за кількістю котів на душу населення, у рейтингу за загальною кількістю пухнастих друзів ми посіли дев’яте місце, із 7,7 мільйонами котів. У нашій країні цей показник – 17 тварин на 100 осіб.
«Не дивлячись на те, що безліч котів живуть у будинках, у країни також величезна популяція бродячих тварин. Ставлення до них часто піддається критиці міжнародних організацій із захисту тварин. Крім того, у країні є вади в законодавстві, які допустили ситуацію, коли багато собак і котів просто лишаються на вулиці», – коментують результат України автори дослідження.
1985     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб