Домовой - Светловодск

Купання на Водохреща переміститься в …басейн?

Автор: admin
Купання на Водохреща переміститься в …басейн?
Цьогоріч нова міська влада, демонструючи єдність з народом, погодила проведення загальноміського заходу 19 січня в день Водохреща з організатороми зимового свята здорового способу життя – громадським об*єднанням любителів бігу та громадською організацією “Клуб українських патріотів”.
Не тільки учасникам зимового купання в дніпровській воді, але й присутнім, запам*яталося це свято: і облаштований сніговий майданчик набережної, і місце для купання з кільканадцятиметровим льодовим тризубом , прикрашеним ялинками, і військовою палаткою на льоду для переодягання учасників, і різдвяними та українськими народними піснями, і приємним безкоштовним частуванням гарячими польвою кашею та чаєм.
Захід планувався як духовно-патріотичний, так воно і в оосновному вийшло. Адже головну частину заходу – освячення води, провів по-українськи благочинний настоятель Української Православної церкви Київського патріархату в Світловодську і Світловодському районі о.Роман ( Р.Батіг). Народно-патріотичним були одяг деяких світловодських жінок, які були дуже гарними в квітчасних хустках та вишиванках Національно-патріотичного духу додала участь у купанні багатьох “свободівців” .

Одним з незапланованих моментів свята стало трохи пізніше ше одне освячення нашої ополонки ;). Мене люди запитували, хто це приїхав на двох автобусах з предстаниками міської влади, і пропонували в майбутньому вздовж набережної на Дніпрі зробити багато ополонок, щоб не виникало таких непорозумінь.

Купання на Водохреща переміститься в …басейн?
Купання на Водохреща переміститься в …басейн?
Купання на Водохреща переміститься в …басейн?
Купання на Водохреща переміститься в …басейн?
Купання на Водохреща переміститься в …басейн?

Мною в міську раду подана пропозиція надати можливість всім, хто купався в цій ополонці Дніпра і має відповідне посвідчення, на одне безкоштовне відвідування міського плавального басейну протягом січня-лютого. Це буде не тільки підтримка прихильників здорового способу життя в їхньому прагненні зміцнення здоров*я, але й дієва реклама роботи басейну, що , на мою думку, збільшість кількість відвідувачів.Про відповідь повідомлю додатково в найближчий час.
Коментуючи той факт, що близько 250 світловодців успішно пройшли “мокре”випробування дніпровським холодом, відмічаю надзвичайну силу волю і дух цих людей. Такої армії міської громади достатньо, щоб, за словами моїх знайомих, вирішити всі проблеми в місті щляхом примусу влади працювати в інтересах світловодців. Плюс контроль за чиновниками та депутатами.
То ж бажаю активним громадянам народної єдності.
Гуртуймося!

Олександр Форостяний, керівник громадського об*єднання любителів бігу, президент громадської організації “Клуб українських патріотів”
2098     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб