Домовой - Светловодск

Біла олімпіада “Світловодськ-2017” триває

Автор: admin
Біла олімпіада “Світловодськ-2017” триває
До цього часу і ще, принаймні 3 тижні за прогнозами синоптиків, погода радуватиме прихильників активного зимового відпочинку. Лижі, санки, ковзани, сноуборди стають щороку більш популярними серед світловодців. Для дієвішої агітації активні зусилля докладають і громадські активісти. На сьогодні прокладені лижні траси в паркові ім.Т.Шевченка, на набережній( ввечері тут працює електроосвітлення!), є чудові гірки для санок на “Фонтані” та нижче меблевого салону. Вже другий льодовий каток чекає на дорослих і дітей недалеко від місця купання на Водохреща біля берега Дніпра.

Група ентузіастів готова надати світловодцям безкоштовно лижі і в денний час ( переважно для школярів) і в вечірні години ( для працюючих). Повірте, що вам одразу вдасться освоїти ходьбу на лижах і ви відчуєте красу своїх рухів і ковзання по снігу.
Вибирайте зручний час, одягайтеся відповідно – і на лижі!

Графік катання на лижах в рамках Білої олімпіади “Світловодськ-2015”

Парк ім.Т.Шевченка
Середа 14-16
П*ятниця 14-16

Набережна
Вівторок 18-19.30
Четвер 18-19.30
Субота (+каток) 13-16.00

Бажано мати с собою: +ключки, ковзани
Телефон для довідок: 096 225 2446

Біла олімпіада “Світловодськ-2017” триває


В суботу крім лиж можна буде безкоштовно взяти клюшки для хокею та ковзани для катання на льоду.
На вихідні 11-12 лютого відбудеться закриття Білої олімпіади “Світловодськ-2015” масовими змаганнями та іграми на лижах, на ковзанах, на санках, в хокей. Учасників очікують також надзвичайно захоплюючий хокейний більярд та сніжковий біатлон. Всі учасники заходу будуть відзначені олімпійськими нагородамhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100003562702279&fref=tsи.!.
Ловіть зимовий момент насолоди активним рухом, морозом і сонцем!

Олександр Форостяний, керівник громадського об*єднання любителів бігу
1737     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб