Домовой - Светловодск
» » Чи допоможе Президент України повернути вкрадену землю ?

Чи допоможе Президент України повернути вкрадену землю ?

Автор: admin
Чи допоможе Президент України повернути вкрадену землю ?


У 82-річної жительки села Подорожнього Світловодського району Наталки Піценко та її родини чиновники районної влади разом з такими ж представниками в Кропивницькому відібрали, точніше нахабно вкрали, більше 14 га землі, яку вони багато років обробляли та яка їх кормила.
. Громадська організація «Клуб українських патріотів» 2 роки намагалася допомогти повернути жінці її землю, але безуспішно.
Тому остання надія на гаранта Конституції – Президента України.




Президенту України П. О. Порошенку
Піценко Наталії Василівни, 82-річної громадянки Україн, прож. с. Подорожнє Світловодського району Кіровоградської обл.

СКАРГА

(відкритий лист)

Я, Піценко Наталія Василівна, маю 82 роки, майже каліка, громадянка України, з восьмирічного віку, прорабувала 46 років в колгоспі різноробочою, Маю статус дитини ВВ війни, вбитого у 1944 році батька, виросла полусиротою в злиднях та голоді. Мати, баба, та прабаба, 22 дітей, внуків та правнуків. На сьогодні в черговий раз помираю від злиднів, холоду та голоду, на мізерну пенсію не можу купити найпростіші ліки, а жити без них неможливо, не говорячи про дрова.
У 2001 році ледве не попухли від голоду всією родиною, їли з кукурудзяної дерті млинці, я їх їла у 30-х, 40-х роках, у 90-х і сьогодні у 2017 році їм. Можливо, хтось може подумати, що наша родина неблагополучна, то ви глибоко помиляєтесь. У моїй родині ніхто не п’є, не куре, одне в нас тільки горе - красти ми не вміємо. І роботу в нас у селі найти неможливо, а ось, що працювати наша родина любить і вміє, засвідчить і найзаклятіший наш ворог.
В 2001 році, коли вже геть всі землі в районі заросли бур’янами, а крадії та червонопузі бандюги докрадали останнє, ми родиною, щоб не їхати рабами в «брацькую росєю», вирішили забрати три земельні паї, які комуняцька банда соняшником виснажила все з нашої землі на 10 років наперед і в бур’янах тільки вовки вили, а трактори та комбайни «строітелі комунізма» дорізали на металобрухт.
Відповідно діючому на той час Земельному кодексу України від 1992 р., Указів Президента України від 08.08.95 р. №720 та від 03.12.1999 р. №1529, методичних рекомендацій, інструкцій, наказів, постанов та безліч інших нормативно і не нормативних актів, не порушуючи ні букви з вище перерахованого, на підставі рішення двадцять першої сесії 23-го скликання Подорожненської сільської ради № 157 від 18.07.2001 року мені, Піценко Наталії Василівні, 07.08.2001 року був виданий Державний акт на право приватної власності на землю Серія КР , зареєстрований у Книзі записів (державної реєстрації) державних актів на право приватної власності на землю за №34. Після погодження та встановлення меж на місцевості 07.08.2001 року я та моя родина приступили до обробітку моєї землі як одноосібники.
П’ять років ми не могли взяти з моєї землі нормальних врожаїв після «строітелей комунізма», і коли моя земелька почала давати врожаї, тут як тут знову з’явилася банда кумуняк та їх правонаступників, сьогодні їх називають рейдерами. Раніше вони в червоних піджачках ходили, відприски кумуняцького поріддя.
Ні від кого я та моя родина ніколи не ховалися, відкрито працюючи на моїй землі, вчасно подавали декларації, сплачували податок з прибутку та податок за землю до державної та місцевої скарбниць майже 14 років. Та на весні 2014 року рейдери та бандити силою захопили мою землю, а саме: органи державної влади та місцевого самоврядування, їх посадові та службові особи Світловодського району, в тому числі і Кіровоградської області, змовившись з шахраями та бандитами, заволоділи моєю приватною землею незаконним шляхом. І , як з’ясувалося пізніше, це злочинне угрупування не тільки мене кинуло та віджали мою приватну землю, а і Державу Україну тупо рей – дернули!!! Знищили Книги записів (державної власності), другі примірники державних актів, технічну документацію, на підставі якої складалися, реєструвалися та видавалися громадянам ті чи інші державні акти та інші документи, на підставі яких Держава Україна визнавала, реєструвала та зобов’язана зберігати вищеперераховані документи вічно.
І тепер ці служаки та рейдери мене питають, а де ми візьмемо ті ваші Книги записів???
Хіба це я повинна була зберігати їх? Це робота органів державної влади та місцевого самоврядування зберігати горезвісні Книги записів у спеціальних приміщеннях у вогнетривких шафах 75 років після останнього запису у тих Книгах записів (державної реєстрації) державних актів на право приватної власності на землю. А я і не знала, що особисто я повинна та зобов’язана зберігати документи суворого обліку державної власності. Ти ба, яка я тупа та безграмотна.
З усього Світловодського району з дванадцяти сільських рад особисто мені, Піценко Наталії Василівні, передавалися на підставі актів прийому передачі Книги записів державної власності. Я неначе як би чула, що такі обов’язки покладені не на мене, Піценко Наталію Василівну, а неначе як на Державу Україну та її органи, на гаранта Конституції та його вертикаль влади, на СБУ, на Генпрокуратуру України. А вони мене питають, де вони ділися. Ви що, з печі голівкою вниз впали чи вас по ній дуже сильно в дитинстві били?
Раджу вам, хлопці та дівчатка, кожного дня згадувати та пам’ятати про присягу, якою ви присягали служити нам, УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ, а також вивчити напам'ять ст. ст. 3, 5, 14, 19, 21, 22, 41, 58, 106, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ і пам’ятайте: це ви нам служите і за наший кошт, а не ми вам повинні служити.
Враховуючи вище викладене:
Вимагаю
1. Від Президента України Порошенка П. О., гаранта Конституції, СБУ, Кабінету Міністрів України та його очільника В.Гройсмана, Генеральної прокуратури України та її очільника І.Луценка - негайно зобов’язати відповідні правоохоронні органи провести неупереджене та всебічне розслідування у Світловодському районі, в тому числі і в Кіровоградській області, та з’ясувати: хто та куди подів Книги записів (державної реєстрації, що є державною власністю) державних актів на право приватної власності на землю, другі примірники державних актів на право приватної власності на землю з відміткою АРХІВНИЙ, технічну документацію, на підставі якої складалися, заповнювалися бланки, реєструвалися та видавалися державні акти на право приватної власності на землю.
2. Негайно повернути мені та моїй родині мою приватну власність землю розміром 14, 88 га, віджату у 2014 році попіредніками – комуняками, іх відприсками та регіональними бандитами – рейдерами, які знищували та підробляли державні документи, в тому числі і мої.
Підпис

2 лю.того 2017 р.



Лист надав президент громадської організації «Клуб українських патріотів» Олександр Форостяний
1550     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб