Домовой - Светловодск

Замельні шахраї у Світловодську

Автор: admin
Замельні шахраї у Світловодську


Більше 10 років у Світловодському районі існують сприятливі умови для земельних шахраїв та злодюг

Більще як 10 років тому у Світловодському районі були знищені Книги записів (державної реєстрації, що є державною власністю) державних актів на право приватної власності на землю і всі відповідальні посадові особи органів місцевого самоврядування, державних органів, замість як зайнятися їх пошуком, або відновленням та притягненням до відповідальності винних, при таких «сприятливих» обставинах продовжують порушувати присягу та далі «дерибанити» землю, яка належить виключно українському народу, а не шайці шахраїв та злодюг.

Президенту України П. О. Порошенку
СКАРГА
Майже три роки ми, мешканціІ Світловодського району, самостійно намагалися з’ясувати хто, як і для чого знищив, заховав… Книги записів (державної реєстрації, що є державною власністю) державних актів на право приватної власності на землю,
оригінали других примірників державних актів на право приватної власності на землю з відмітками АРХІВНИЙ.
Технічні документації (технічка), на підставі яких держава Україна з 1992 р. по 2004 включно визнавала, реєструвала та видавала правовстановлюючі документи , в даному випадку, вищевказані держакти на ті чи інші земельні ділянки.
І малій дитині сьогодні зрозуміло, що якщо вона народилася і їй видали посвідчення про народження то водночас відбувається державна реєстрація у відповідній Книзі записів, що є Державною власністю. А потім тупі клерки - служаки Українського Народу, загубили, заховали, знищили, чи один бог знає куди вона ділися? (Книги записів), то тоді розумні державні службовці, які відповідальні за їх збереження, не будуть питати у малої дитини: «А ДЕ ТОБІ ВЗЯТИ «ТВОЮ» КНИГУ ЗАПИСІВ, В ЯКІЙ ДЕРЖАВА УКРАЇНА ВИЗНАЛА, ЩО ТИ НАРОДИЛАСЯ ТА Є ГРОМАДЯНКОЮ УКРАЇНИ, ВИДАЛА СВІДОТСТВО ПРО НАРОДЖЕННЯ, ЯКЕ ЗАРЕЄСТРУВАЛА У КНИГУ ЗАПИСІВ». Тільки дурень таке питатиме.
А сьогодні нам, таким собі хлопчикам та дівчаткам, яким під шістдесят і за вісімдесят, весь час посадові та службові особи майже всієї Кіровоградської області, а тепер уже і з Києва, розказують байки про такого собі Юрія Наконечного, який у 2001 році приїхав з міста Полтави і «робив» у Світловодському та Онуфріївсьому районах по 2008 рік все, що хотів, та що йому його душа бажала з землями як державної так і приватної власнлсті, в тому числі і документами суворого обліку - державної власності, не маючи на це ніякого законного права. Виникає просте питання: а куди дивилися всі очільники, підкреслюємо всі очільники, районів, особливо ПРАВООХОРОНИХ органів Світловодського та Онуфріївського районів і Кіровоградської області, чи знають вони закони України та на свої посадові обов’язки? Що таке сталося з документами суворого обліку, що є державною власністю?
Як ці дії, чи можливо і діяння, можна на сьогодні класифікувати, ми пропонуємо, а точніше вимагаємо, взяти участь у так званому загальному, неупередженому та всебічному розслідувані всім органам державної влади та місцевого самоврядування у Світловодського та Онуфріївського районів і Кіровоградської області, особливо правоохоронним органам, які зобов’язані Конституцією та законами, кодексами та іншими нормативно-правовими актами діяти на підставі в межах повноважень та в спосіб, а не ставити дурне запитання своїм громадянам, яким ви служете: де тепер вам взяти «ваші» Книги записів?. Так це виходить, ми, громадяни, зобов’язані зберігати державні документи суворого обліку, що є державною власністю, які зберігаються тільки відповідними державними органами 75 років за місцем реєстрації того чи іншого права громадян УКРАЇНИ, а потім вічно зберігаються державою Україною в ДЕРЖАВНОМУ АРХІВІ УКРАЇНИ, як в паперовому, електронному та електронному - резервному носіях. ПІДКРЕСЛЮЄМО ЗБЕРІГАЮТЬСЯ ДЕРЖАВОЮ УКРАЇНОЮ ТА ЇЇ ОРГАНАМИ, В ТОМУ ЧИСЛІ І ПОСАДОВИМИ ТА СЛУЖБОВИМИ ОСОБАМИ, які зобов’язані якв 90-х р. р. так і в 2017 р. їх зберігати, а не ми громадяни. А також кожного дня вимагаємо пам’ятати, що ви посадові та службові особи, як у Світловодському районі так і у всій державі Україні, нами найняті УКРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ, за що і отримуєте наші кошти… Ви присягали служити за ці кошти нам, А НЕ МИ ВАМ !!!. І шукати зобов’язані ви, а не ми, ваші горезвісні Книги записів. Якщо ж ви не бажаєте їх шукати, чи поновлювати, в такому випадку ми звертаємося спочатку до Президента України Петра Порошенка з відкритим листом – вимогою, виклавши його в Інтернет - мережах і водночас до ООН та Комісара Європарламенту, до міжнародних правозахисних організацій всього світу, щоб вони приїхали та допомогли у Кіровоградській області, особливо у Світловодському районі, знайти КНИГИ ЗАПИСІВ ДЕРЖАВНИХ АКТІВ НА ПРАВО ПРИВАТНОЇ ВЛАСНОСТІ НА ЗЕМЛЮ!!!
А у разі домовленості та згоди з Президентом України та світовою спільнотою, в тому числі і з вище перерахованими світовими організаціями, про те що ви, від найнижчого до найвищого за рангом клерка, у Світловод-ському районі вирішили плювати на приватну власність, на ВСІХ УКРАЇНСЬКИХ ГРОМАДЯН, на Конституцію України, на всі закони та кодекси в Україні.
Лист підписали:
О. В. Форостяний – президент ГО «Клуб українських патріотів», Н. В. Піценко,
А. Д. Гайворонська, Н. А. Піценко, В. В. Верлан, В.Я.Іванець, І.О.Піценко, В.В.Рєпкін, О.П.Кравченко, П.М.Шемяков,
2 лютого 2017 р.


Олександр Форостняний
1810     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб