Домовой - Светловодск

Привітання Юлії Тимошенко з Днем перемоги!

Автор: redaktor
Привітання Юлії Тимошенко з Днем перемоги!Привітання Юлії Тимошенко з Днем перемоги!

Рідні наші ветерани та діти війни!
Від всього серця вітаю Вас із святом Перемоги!


В цей великий день ми із вдячністю пригадуємо всіх, хто був причетний до цього доленосного свята — наших отців, дідів, мам, бабусь. І чоловіки, і жінки, і, навіть, діти в ті важкі воєнні роки щодня наближували Перемогу!

Щиро дякую Вам за подвиг, силу духу, за те, що не втрачали надію та вірили у власні сили, у велику Перемогу! Пишаюся тим, що пройшовши горнило жорстокої війни, Ви залишилися сильними, мудрими, змогли відбудувати країну та подарувати нам щасливе мирне життя.
І хоча від великої Перемоги нас відділяє багато років, Ваш подвиг завжди пам'ятатимуть діти, онуки, всі ми, бо Ви зберегли найголовніше — життя! Ви зберегли людство, подарували мирне небо над головою.
Ви — приклад героїзму, патріотизму, яких дуже бракує сьогодні!
Я вірю, що і через сто, і через двісті років Ви залишатиметься для нащадків яскравим прикладом справжнього ставлення до країни, її майбутнього, свого народу.
Дякую Вам за цю велику самопожертву та терпіння. Знаю, що всі ми в неоплатному боргу перед всіма Вами і вірю, що врешті-решт зможемо зробити Ваше життя достойним, бо якщо і є в країні справжня еліта — то це Ви!
Вірю, що історична правда, пам'ять про Ваш подвиг задля Великої Перемоги буде жити вічно!
В цей святковий день хочу побажати Вам життєвих сил та енергії, міцного здоров'я, довголіття та щасливого життя! Нехай в Вашому житті все буде добре!

Зі святом Вас, мої рідні!

Юлія Тимошенко
2817     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб