Домовой - Светловодск
» » » Завершено слідство відносно підприємця, який пропонував хабар співробітнику поліції

Завершено слідство відносно підприємця, який пропонував хабар співробітнику поліції

Автор: admin
Завершено слідство відносно підприємця, який пропонував хабар співробітнику поліції



Завдяки роботі слідчих прокуратури Кіровоградської області у найкоротший термін завершено досудове розслідування відносно приватного підприємця, який намагався відкупитися від правоохоронців шляхом надання 1 тис доларів США неправомірної вигоди.
В ході досудового розслідування встановлено, що у грудні минулого року обвинувачений з метою ухилення від відповідальності за незаконну порубку та заготівлю цінних порід деревини намагався надати неправомірну вигоду співробітнику Управління захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України.
На час досудового розслідування судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
Наразі обвинувальний акт за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України скеровано до суду для розгляду по суті.
Довідково: санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.
1084     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб