Домовой - Светловодск

Світловодська міліція - працює!

Автор: admin
Світловодська міліція - працює!


Начальник Світловодського відділу поліції проінформував громадськість про результати роботи.
24 лютого була проведена сесія Світловодської районної ради, на якій також розглядалися питання щодо виконання на території Світловодського району комплексної програми по боротьбі зі злочинністю.
Начальник Світловодського відділу поліції довів до присутніх інформацію про стан злочинності на території району, вжиті заходи щодо протидії злочинності та проінформував присутніх про певні зміни в діяльності Світловодського відділу поліції після реформування. При цьому звернувся до присутніх з пропозицією підтримати зміни до програми боротьби зі злочинністю і розглянути питання про встановлення відео спостереження в Світловодському районі, за результатами розгляду якого депутатами районної ради було прийнято рішення про виділення 65 тис. гривень для впровадження відео спостереження.

Андрій Гулий: Хотів подякувати керівництво Світловодської райдержадміністрації , районної ради та депутатський корпус районної ради які постійно співпрацюють з Світловодським відділом поліції з питаннь профілактикии злочинності та забезпечення порядку в районі. . От і сьогодні рішення прийнято одноголосно, що ще раз засвідчує порозуіння та співпрацю. Щиро дякую!!!



Андрій Гулий
1310     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб