Домовой - Светловодск

Президент підтримав світловодську молодь інструментом

Автор: admin
Президент підтримав світловодську молодь  інструментом


Минулими вихідними, в суботу та неділю 11-12 березня, група молодих людей самоорганізовано відкрила весняну толоку в Світловодську. Місцем громадянської активності стала пішохідна частина набережної Дніпра, зона масового активного відпочинку, найкрасивіше місце за краєвидом та енергетикою не тільки у місті, а й у всій Кіровоградській області.

Президент підтримав світловодську молодь  інструментом


Від осіннього листя було прибрано один кілометр набережної. Ближніми вихідними естафету по подальшому прибиранню набережної прийме молодь прилеглого мікрорайону міста – Спецбуду. Початок о 16 годині.
Серед учасників толоки в основному молодь, але були і старші люди, котрі за їхній дух і оптимізм можуть бути кращим прикладом для підростаючого покоління. Якраз так вважає президент однієї громадської патріотичної організації, який привіз чимало робочого інструменту.
На завершення праці було смакування підсмаженим над жаром хлібом.
Таким чином світловодська молодь випередила в добрій справі дорослих, які тільки в квітні вийдуть на традиційний суботник по впорядкуванні території міста.

Олександр Форостяний
1155     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб