Домовой - Светловодск

На Власівці били, б'ють та вбивають активістів!

Автор: admin
На Власівці били, б'ють та вбивають активістів!


14 березня у першій половині дня, у центрі Власівки, двома невідомим, що вийшли з авто, був жорстоко побитий громадський активіст Михайло Берчук. Подібне було і в листопаді минулої осені. Жінка, яка була поруч, визвала швидку допомогу, яка доставила побитого і лежачого в реанімацію. Лікарі відправили хворого на МРТ обстеження. За його результатами та після консультацій з обласними спеціалістами, ввечері було вирішено перевезти хворого у Кропивницький для надання термінової допомоги, у з'вязку з небезпечною черепно-мізковою травмою. Крім цього, у хворого зламана рука ( накладено гіпсову повязку), друга рука сильно травмована. Хворий при свідомості, але до нього нікого не підпускають і заборонили три тижні користуватисч мобільним телефоном.
Минулої осені на Михайла також був напад двох молодиків в ценрі Власівки при великій кількості свідків. Були нанесені травми голови ( розбитий ніс, пошкоджено око, струс мізку), тому поліція не могла не відкрити кримінальне провадження. Десь місяць тому, Михайло вкотре звертався, чому не ведеться слідство. І ось через бездіяльність, в першу чергу начальника місцевої поліції А.Гулого, знову вчинено злодійський напад на громадського активіста. Напад ще жорсткіший, ніж першрго разу. Тому, що все проходить для злодіїв безкарно. І це по відношенню до людини з інвалідністю. Жах!

На Власівці били, б'ють та вбивають активістів!


Громадські справи, якими змушений, як порядний громадянин України і Власівки, активно займатися Михайло, є результатом бездіяльності селищного голови та депутатського корпусу, що порушують присягу служити громаді. Скільки власівські жителі зверталися до місцевої влади, щоб:
- влада вжила заходів для припинення руху вантажівок внутрішніми вулицями селища;
- влада заборонила вивіз токсичних відходів “Королівського смаку” на околиці селища;
- щоб влада примусила піприємство поставити фільтри на шляху шкідливих газових викидів в атмосферу;
- щоб влада поліпшила якість обслуговування пасажирських перевезень маршрутом №7 “Власівка-Світловодськ
та інш., але віз і нині там.
Нехай читач сам здогадується, чому бездіє поліція, кому це вигідно і чиїх брудних рук ці злодійські справи проти Михайла. Такими діями-бездіяльністю вбивається активна позиція чесних громадян України. Такий на практиці геноцид влади по знищенню свого народу, в першу чергу кращих його, народу, представників.
Зараз, коли Михайло сильно потерпів, біля нього постійно знаходиться дружина, яка закуповує необхідні ліки, оплачує діагностичні процедури. Першим надав матеріальну допомогу депутат обласної ради Руслан Степура із своїм колегою. Але цих коштів, зрозуміло, не вистачило навіть на перший день лікування. А витрати в Кропивницькому прогнозовано будуть щонайменще в кільканадцять тисяч гривень. Я пропонував начальнику поліції А.Гулому надати потерпілому матеріальну допомогу за свою службову бездіяльність, але – пусто.
Тому звертаюся до читачів по можливості пітримати людину у її громадських справах. Допомогу дружині можна перерахувати на банківські картки:
ПриватБанк 5168 7556 2698 3478 Виктория Берчук
Поки Михайло буде одужувати, контроль по цій справі здійснюють ряд громадських організацій та депутат обласної ради Руслан Степура.
Громадськістю, матеріали про розправу над громадським активістом з вимогою вжити відповідних заходів для неповторення подібних випадків у Світловодському районі та забезпечити захист сім'ї потерпілого, направлені до Президента України, в МВС, В Генеральну Прокуратуру, Уповноваженому з прав людини Верховної Ради. Просимо у читачів допомоги, щоб інтернаціонально оприлюднити цей випадок та просити правової допомоги у міжнародних правозахисних організаціях.

Президент громадської організації «Клуб українських патріотів»
Олександр Форостяний
2894     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб