Домовой - Светловодск

30 безробітних пройшли курси та отримали роботу

Автор: admin
30 безробітних пройшли курси та отримали роботу


30 безробітних з Вільшанки пройшли курси підвищення кваліфікації та отримали роботу

Вільшанський районний центр зайнятості організовує професійне навчання, перенавчання або підвищення кваліфікації необхідних працівників з числа безробітних з урахуванням поточної та перспективної потреби місцевих підприємств, установ, організацій.
«Дана послуга служби зайнятості має широкий попит серед роботодавців району. З початку цього року за сприяння центру зайнятості професійне навчання пройшли 112 осіб, 80 з яких вже мають роботу, 32 особам — видано направлення на працевлаштування», — заначила Наталія Лисонь, директор Вільшанського районного центру зайнятості.
Наприклад, на будь-якому підприємстві питанням охорони праці та техніки безпеки приділяється значна увага. У зміст цих понять входить не лише контроль за дотриманням норм пожежної безпеки, гігієнічних й інших вимог, але й відповідна системна роз'яснювальна робота з персоналом. Тож кожен працівник має бути обізнаним із нормами охорони праці та техніки безпеки.
На замовлення керівників сільськогосподарських підприємств, на базі обласного навчально-виробничого комбінату «Аграрник», районним центром зайнятості за програмою «Навчання й перевірка знань з питань охорони праці» організовано курси підвищення кваліфікації для 30 осіб з числа безробітних, які працюватимуть на даних підприємствах, зокрема, за професіями «тракторист», «водій», «токар», ін.
У своїй діяльності вони виконуватимуть роботи з монтажу, налагодження, технічного обслуговування, експлуатації та ремонту відповідних машин і механізмів. Тож важливо не лише знати будову та правила експлуатації тракторів, авто, сільськогосподарських машин, систему технічного обслуговування машинно-тракторного парку, ознаки основних несправностей і способів їх усунення, а й мати вкрай необхідні відповідні знання, зокрема, з основ електробезпеки та пожежної безпеки, гігієни праці, надання першої долікарняної допомоги тощо.
Сьогодні слухачі курсів успішно закінчили навчання, отримали відповідні посвідчення та готові приступити до роботи.

Ж. Ступаченко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Вільшанського районного центру зайнятості
1326     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб