Домовой - Светловодск

Служба в Національній поліції України

Автор: admin
Служба в Національній поліції України


Знам'янчан орієнтували на службу в Національній поліції України

Днями у Знам'янському міськрайонному центрі зайнятості відбувся день поліції, у форматі якого відбулися заходи як для незайнятої трудовою діяльністю громадян, так і для студентської молоді.
Метою проведення заходу стала гостра потреба у відборі кадрів на службу до лав національної поліції. Під час інформаційного семінару для безробітних громадян відбулася презентація установи, яку провів начальник сектору кадрового забезпечення Знам'янського відділу поліції головного управління національної поліції в області Сергій Пащенко. Він повідомив, що станом на 27 березня поточного року місцева поліція потребує дільничних офіцерів та слідчих. Детально зупинився на обов'язках цих працівників, можливості проходження професійного навчання за міжнародними стандартами, кар’єрного росту та ін.
Також С.Пащенко ознайомив безробітних з етапами відбору до Національної поліції України, з вимогами та з основними принципами, на яких будується діяльність поліцейського. У ході зустрічі, на вимогу безробітних, були висвітлені питання соціального і матеріального забезпечення дільничних офіцерів та слідчих.
Крім того, учасниками зустрічі були підняті питання щодо прийняття на зазначені посади жінок та питання про рівень фізичної і психологічної підготовки. В заключній частині презентації всім бажаючим було запропоновано заповнити анкету для участі у конкурсному відборі на службу в Національній поліції України.
Також С.Пащенко зустрівся із студентами випускних курсів Знам'янського професійного ліцею, для яких незабаром постане питання їхнього працевлаштування. Молодих людей ознайомили з вакантними посадами молодшого поліцейського складу (інспектори сектору реагування патрульної поліції, інспектори ізолятора тимчасового утримання та ін.), вимогами до кандидатів на службу в поліції, необхідним пакетом документів, умовами та етапами відбору тощо.
Під час заходу здійснювалася й трансляція презентаційних відеоматеріалів щодо проходження служби в Національній поліції, під час перегляду якої присутні ставили чимало запитань та отримали вичерпні кваліфіковані відповіді.
Зустріч відбулася у форматі інтерактивного спілкування: студенти мали можливість отримати повну інформацію, що стосується діяльності Національної поліції в цілому.
1311     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб