Домовой - Светловодск
» » » Організація громадських робіт - важливий чинник стабілізації ринку праці

Організація громадських робіт - важливий чинник стабілізації ринку праці

Автор: redactor
Організація громадських робіт - важливий чинник стабілізації ринку праці
Питання організації громадських робіт стало темою ділової зустрічі, що відбулася у Світловодському міськрайонному центрі зайнятості. У заході взяли участь представники органів влади та місцевого самоврядування, зокрема Власівської селищної, Глинської, Андрусівської, Павлівської та Микільської сільських рад.
Основною метою зустрічі було обговорення організаційних аспектів взаємодії зацікавлених сторін у напрямку створення умов для тимчасової зайнятості сільського населення шляхом організації громадських та інших робіт тимчасового характеру. Зокрема, були порушені питання щодо організації зазначених робіт, оплати праці та соціальних гарантій працівників, прийнятих на тимчасові роботи.
Наталія Сідненко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонного центру зайнятості, поінформувала присутніх про стан місцевого ринку праці та основні напрямки співпраці з місцевими органами влади у вирішенні складних завдань, пов’язаних з зайнятістю сільського населення. Під час засідання зазначалося, що одним із вагомих чинників, що пом'якшує соціальну напругу на ринку праці, сприяє соціально-економічному розвитку територіальних громад, збереженню у незайнятих трудовою діяльністю громадян мотивації до праці, є проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру.
Результатом обговорення даного питання стала домовленість про організацію зазначених робіт на території Власівської селищної, Глинської та Андрусівської сільських рад за участі 10 безробітних громадян. А представники Павлівської та Микільської сільських рад прийшли до висновку про виділення додаткових коштів у місцевому бюджеті щодо проведення цих робіт у травні місяці поточного року.
Наостанок ділової зустрічі Н. Сідненко зазначила, що сподівається на подальшу взаємовигідну співпрацю міськрайонного центру зайнятості з органами влади та місцевого самоврядування у напрямку організації громадських робіт для зареєстрованих безробітних, адже їх мета завжди була і залишається благородною – щоб чистими і ошатними були населені пункти району, скрізь панували лад і порядок.

Н. Сідненко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Світлодського міськрайонного центру зайнятості
1280     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб