Домовой - Светловодск
» » » З початку року понад 4 тис безробітних Кіровоградщини залучені до благоустрою територій

З початку року понад 4 тис безробітних Кіровоградщини залучені до благоустрою територій

Автор: redactor
З початку року понад 4 тис безробітних Кіровоградщини залучені до благоустрою територій
З метою наведення в області належного санітарного стану служба зайнятості організовує громадські та інші роботи тимчасового характеру за участі безробітних громадян.
Для безробітних громадян участь у таких роботах, насамперед, є важливою й корисною, адже дозволяє зберегти або відновити мотивацію до праці, бути частиною колективу, відчувати себе повноцінним членом суспільства, активізувати свої прагнення до зміни соціального статусу та пошуку постійної зайнятості.
Люди, які виконують кваліфіковані тимчасові роботи, мають можливість відновити й певним чином вдосконалити свої професійні навички або набути додаткових, що також позитивно впливає на їхнє подальше працевлаштування.
Загалом з початку поточного року понад 4 тис безробітних залучені до зазначених робіт.
Силами безробітних виконуються роботи з благоустрою населених пунктів, впорядкування придорожніх смуг, парків, кладовищ, меморіалів Слави, братських могил та військових поховань; проводяться ремонтні роботи на об’єктах соціальної сфери та роботи, пов’язані з відновленням та збереженням пам’яток культури ін. Керівники – сільгоспвиробники, фермери - наводять лад на підвідомчих територіях, у господарствах, здійснюють перевірку готовності техніки до посівної та ін.

Відділ організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості
1082     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб