Домовой - Светловодск

Служба зайнятості відкрила двері молоді

Автор: redactor
Служба зайнятості відкрила двері молоді
У Світловодському міськрайонному центрі зайнятост в рамках декади профорієнтації молоді «Від мрії – до професії» за участі соціальних партнерів відбувся День відкритих дверей.
Серед заходів, які були заплановані, семінар «Молодь на ринку праці», презентація послуг з професійного навчання, семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України, презентація роботодавця та міні-ярмарок вакансій.
Так, у ході семінару «Молодь на ринку праці» присутніх ознайомили з особливостями місцевого ринку праці, розглянули ефективні прийоми пошуку підходящої роботи. Особливу увагу було приділено необхідності постійного підвищення власного професіоналізму, який відповідав би зростаючим запитам роботодавців.
Фахівець місцевого центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді розповіла про напрямки діяльності центру та більш детально зупинилася на питанні створення прийомних сімей, як один із видів зайнятості. У свою чергу, представники військового комісаріату орієнтували молодь на службу в Збройних Силах України.
На міні-ярмарку вакансій, що організований за участі представників ДП «Завод залізобетонних виробів» та ФОП Дзюник А.О., шукачам роботи розповіли про умови праці, режим роботи та заробітну плату. За результатом проведеного міні-ярмарку, 5 осіб були запрошені на співбесіду до роботодавця, одна особа отримала направлення на працевлаштування шляхом проходження стажування безпосередньо на робочому місці.
Крім того, всі охочі переглянули презентаційні відеоматеріали одного з найбільших сучасних швейних підприємств України - ПАТ «Кіровоградська швейна фабрика «Зорянка», яке має постійну потребу у працівниках.
У Дні відкритих дверей центру зайнятості взяли участь більше 60 осіб.

О.Пипич. начальник відділу активної підтримки безробітних Світловодського міськрайонного центру зайнятост
1399     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб