Домовой - Светловодск
» » » Виїзні акції служби зайнятості – крок назустріч мешканцям села

Виїзні акції служби зайнятості – крок назустріч мешканцям села

Автор: redactor
Виїзні акції служби зайнятості – крок назустріч мешканцям села
Компаніївським районним центром зайнятості для мешканців Мар'ївської сільської ради проведено виїзний День.
Для роботодавців проведено інформаційний семінар з питань співпраці служби зайнятості та роботодавців відповідно до вимог чинного законодавства про зайнятість населення. Запрошені представники роботодавців були проінформовані про напрямки їхньої співпраці із службою зайнятості відповідно до чинного законодавства у напрямках надання їм послуг з добору працівників; додаткового сприяння в працевлаштуванні окремих категорій громадян, які не є конкурентоспроможними на ринку праці; компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування при працевлаштуванні зареєстрованих безробітних; участі в організації громадських та інших робіт тимчасового характеру; організації підготовки, перепідготовки й підвищення кваліфікації безробітних під конкретне замовлення роботодавців.
Під час ділової зустрічі директора Компаніївського районного центру зайнятості Юрія Орленка з головою СВК «Нива» Петром Красільніковим узгоджено питання організації професійного навчання безробітних громадян під замовлення роботодавця за професією «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва». Слід зазначити, що за сприяння районного центру зайнятості лише у поточному році на це господарство працевлаштовано 5 безробітних, в роботах тимчасового характеру приймало участь 10 безробітних, 3 безробітних проходило професійне навчання шляхом стажування безпосередньо на робочих місцях.
За участі представників місцевого самоврядування та роботодавців відбулася ділова зустріч щодо спільних дій у напрямку забезпечення зайнятості селян та можливості організації та проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру. У результаті члени виконавчого комітету прийшли до висновку щодо необхідності виділення додаткових коштів з місцевого бюджету для зазначених робіт за участі безробітних в розмірі 10 тис. гривень.

А.Ярошук. провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг
Компаніївського районного центру зайнятості
1184     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб