Домовой - Светловодск
» » » Роботодавцям - задоволення кадрових потреб, а безробітним – робота

Роботодавцям - задоволення кадрових потреб, а безробітним – робота

Автор: redactor
Роботодавцям - задоволення кадрових потреб, а безробітним – робота
Фахівцями Знам'янського міськрайонного центру зайнятості проведено інформаційно-довідковий захід День роботодавця, зокрема, ТОВ АФ «Хлібодар», що спеціалізується на вирощуванні зернових та технічних культур.
У рамках Дня роботодавця для безробітних громадян презентували дане підприємство, його специфіку роботи, перспективи розвитку, наявність вільних робочих місць і вакантних посад, умови праці, рівень заробітної плати, можливості підвищення кваліфікації та кар'єрного зростання тощо.
Відбувся й міні-ярмарок вакансій, на якому присутнім було запропоновано вакансії підсобних робітників з обробки зерна та підготовки посівного матеріалу до весняно-польових робіт.
Представник роботодавця ознайомив учасників заходу з вимогами до претендентів, розміром заробітної плати та розпорядком робочого дня та провів співбесіди з безробітними, які виявили бажання працевлаштуватися на дане підприємство. Як результат, 6 безробітних осіб отримали направлення на дане підприємство з метою працевлаштування.
На завершення, було зазначено, що проведення подібних заходів сприяє покращенню співпраці центру зайнятості з роботодавцями щодо задоволення їх кадрових потреб, а також надає можливість безробітним знайти підходящу роботу.

М. Гладка, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янського міськрайонного центру зайнятості
1133     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб