Домовой - Светловодск
» » » Завдяки співпраці соціальних партнерів близько 40 безробітних мають роботу на СВК ім.Фрунзе

Завдяки співпраці соціальних партнерів близько 40 безробітних мають роботу на СВК ім.Фрунзе

Автор: redactor
Завдяки співпраці соціальних партнерів близько 40 безробітних мають роботу на СВК ім.Фрунзе
У сучасних умовах ринку праці налагоджена взаємодія органів влади та місцевого самоврядування, роботодавців, служби зайнятості та інших зацікавлених сторін соціального партнерства є важливим чинником у вирішенні нагальних проблем зайнятості, зокрема, сільського населення. «Необхідність зазначеної співпраці зумовлена, перш за все, тим, що забезпечення роботою мешканців Олександрійщини є частиною загальної справи, яка потребує комплексного підходу, спільних зусиль та підвищення рівня відповідальності за стан справ у цій сфері всіх сторін соціального діалогу», - зазначила Ірина Мукієнко, директор Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.
Такою є взаємодія й з сільськогосподарським виробничим кооперативом ім.Фрунзе, що має зернову спеціалізацію. На підприємстві значну увагу приділяють створенню гідних умов праці: працівники мають соціальний пакет, забезпечені транспортною доставкою до місця роботи, безкоштовним харчуванням, гуртожитком. Нині тут мають роботу 160 осіб.
Тривалий час дане підприємство очолює Михайло Гончаренко – досвідчений керівник та господарник. На його думку, успішність підприємства, переважно, залежить від професіоналізму працівників, тож СВК ім.Фрунзе активно співпрацює з міськрайонним центром зайнятості в плані добору необхідних кадрів.
Зі своєї сторони, центр зайнятості у своїй діяльності застосовує різні ефективні форми та методи для задоволення відповідних вимог та кадрових потреб підприємства. Лише у поточному році за сприяння центру зайнятості для 40 осіб з числа безробітних мешканців організовано стажування безпосередньо в СВК ім.Фрунзе, 36 з яких вже отримали роботу, зокрема, за професіями: тракториста, слюсаря з ремонту сільськогосподарської техніки, водія автотранспортних засобів, ін.
«Співробітництвом з міськрайонним центром зайнятості задоволені, адже воно є досить результативним, перспективним та здійснюється з урахуванням інтересів усіх сторін партнерства, а головне - спрямоване на те, щоб наші земляки мали роботу. Тож й надалі працюватимемо разом», - зазначив М.Гончаренко.

Н.Фоміна, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості
1174     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб