Домовой - Светловодск

Єдиним джерелом влади в україні є народ

Автор: admin
Єдиним джерелом влади в україні є народ



Чи вистачить сміливості Світловодському суду підтвердити положення Конституції України, що єдиним джерелом влади в Україні є народ?

Подібно створенню Путіним так званих ДНР і ЛНР в Україні, у Світловодському районі місцева і обласна злодійські влади – прокуратура, поліція, райдержадміністрація, облдержадміністрація, райрада, облрада – створили на березі Дніпра в центрі держави так звану Великоандрусівську об’єднану сільську територіальну громаду. Шляхом приєднання Слона до Моськи, повністю ігноруючи волю подорожненської сільської громади. Ще й місцевий зрадник – колишній подорожненський сільський голова в знак подяки від злодійської зграї отримав пов’язку старости в своєму селі. Так служили німцям під час війни зрадники-старости.
26 квітня ц.р. відбулося вже третє засідання Світловодського суду за позовом жителькь села Подорожнього Наталії Пруднікової про скасування рішенні сесії Подорожненської сілької ради 23 серпня 2016 року про так зване добровільне приєднання до В.Андрусівки . На цій сесії голосування було таке: 7 – за, 7 – проти. 15-й вирішальний голос належав сільському голові Володимиру Воропаєву.. Із депутатів, що були “за”, троє – працівники сільської ради. Четвертий отримав погрозу про звільнення, якщо буде проти(після сесії цей депутат, не витерпівш осуду односельчан, звільнився з роботи в селі і переїхав робити в Світловодськ).
Територіальна громада Подорожнього, де активнішими інших була молодь, загальними зборами присутністю більше 800 чоловік ( більше 60% виборців) виразила свій протест проти об’днання з В.Андрусівкою. Це зрозуміло, адже Подорожне – самодостатнє і багате село, а не якась там сільська колонія.
На засіданні суду у виступі позивача наведенеі беззаперечні докази гвалтування владою нижчих рівнів – від сільського до столичного_ конституційного права народу ( територіальної громади як первинного суб*єкта влади) бути єдиним джерелом влади.
Виступ позивача в суді дивсь на відео.



Допитані свідки підтвердили сказане у виступі позивача..
Із сторони відповідача відбувалося повне ігнорування судового процесу. Ні В.Анрусівська сільська рада, ні колишній сільський голова В.Воропаєв на засідання на з*являлися. Без повідомлення причин.
На час засідання суду у В.Андусівці відбулася сесія , на якій голосувався Статут нової теритріальної громади. Чергова фількина грамота. Про дату сесії, порядок денний депутатам вчасно не було повідомлено, громадській не бачила ніяких повідомлень про сесію. Так по-злодійськи діяла і діє і райдержадміністрація і райрада, щоб приймати злодійські рішення голосуванням злодійським депутатським корпусом. За виключенням декількох депутатів.
Такий цинізм “нової сільської влади” при підтримці районної і обласної влади очевидний – ось це і є агонія дикокапіталістичних, кримінальних, яеуковичських, з самої гіршої сторони комуністичних, ворожих жидівських сил в протистоянні народження нової України.
Слухання справи продовжиться 25 травня ц.р. о 10 годині. Чи буде “Навіки слава Україні!!, подивимося… А поки не повинні забувати: судом, а воля народу – вища.

Президент громадської організації “Клуб українських патріотів”
Олександр Форостяний
810     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб