Домовой - Светловодск

Послуги служби зайнятості внутрішньо переміщеним особам

Автор: redactor
Громадяни, зокрема, з числа осіб, які переміщуються на Кіровоградщину з тимчасово окупованої території, мають можливість в центрах зайнятості області отримати широкий спектр соціальних послуг, а саме: підбір постійної або тимчасової роботи; організація професійної підготовки або перепідготовки, підвищення кваліфікації; відповідна допомога безробітним, які виявили бажання розпочати власну справу, а також профорієнтаційні, інформаційні послуги, ін.
«Внутрішньо переміщені особи перебувають під особливою увагою служби зайнятості, – зазначила Тетяна Білоусова, директор Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості. – Фахівці служби зайнятості в роботі з цими клієнтами забезпечують надання їм адресної допомоги з урахуванням професійного досвіду, здатності конкурувати на ринку праці тощо. У кожному конкретному випадку ретельно відпрацьовуються всі можливі підходи до вирішення питання працевлаштування».
Наприклад, пан Руслан, який раніше працював гірничим майстром, був змушений разом зі своєю родиною з тимчасово окупованої території переїхати до Кропивницького. Проте, пан Руслан – цілеспрямована, наполеглива та відповідальна людина. Він намагався отримати роботу щоб матеріально забезпечувати свою родину. Але, нажаль, знайти її самостійно не вдалося, тож звернувся до міськрайонного центру зайнятості, де його підтримали, зарадили та надали відповідну допомогу.
У результаті пан Руслан успішно пройшов співбесіду та отримав роботу –працює гірничим майстром у ТОВ «Кіровоградський завод будівельних матеріалів №1».

М.Яворська, провідний фахівець з питань зайнятості відділу організації працевлаштування населення Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості
Послуги служби зайнятості внутрішньо переміщеним особам
1335     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб