Домовой - Светловодск

Актуально: служба в Нацполіції

Автор: redactor
Актуально: служба в Нацполіції
16 травня на базі Інформаційно-консультаційного центру обласного центру зайнятості спільно з начальником сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Національної поліції області з використанням засобів Інтернет-зв’язку для шукачів роботи проведено презентацію роботодавця.
Шукачів роботи ознайомили з вакантними посадами, на які триває набір, вимогами до кандидатів на службу в поліції, необхідним пакетом документів, умовами та етапами відбору тощо. Присутні поставили чимало запитань та отримали вичерпні кваліфіковані відповіді.
Ознайомитися з детальним переліком відкритих вакансій та заповнити анкети для участі у відборі на вакантні посади можна на офіційному веб-сайті Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області: https://kg.npu.gov.ua/uk/
За детальною інформацією із зазначених питань бажаючих запрошують звертатися щодня з 9.00 год. до 17.00 год., крім вихідних та святкових днів, за телефонами:
(067) 523-10-90, (050) 383-99-96,
(067) 599-61-40, (050) 548-52-61

Обласний центр зайнятості
980     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб