Домовой - Светловодск

До нас завітав народний депутат

Автор: redaktor
До нас завітав народний депутат19 травня до нашого міста завітав народний депутат, голова фракції ВО «Батьківщина» у Верховній Раді, Сергій Соболєв. Під час візиту він дав прес-конференцію для місцевих журналістів та провів зустріч з жителями міста на Бульварному Узвозі. Як журналісти, так і жителі міста скучили за спілкуванням з народними обранцями. Депутат по нашому округу Олександр Єдін віддає перевагу відеозверненням на місцевому ТБ.

Спілкування з народним депутатом для журналістів виявилось цікавим. Сергій Соболєв повідомив про ситуацію в Україні, яка склалася після початку агресій Росії. Вона ускладняється проблемами у силовому блоці нашої кріїни. Народний депутат зазначив, що анексія Криму, та розгул тероризму на сході країни стали можливі завдяки зрадницькій поведінці командного складу міліції та Збройних Сил. Свій «вклад» у погіршення ситуації вносять комуністи та регіонали. Саме завдяки тому, що влада належала останнім, практично була розвалена армія, деморалізована міліція, яка обслуговувала олігархічні клани, а не захищала народ. Соболєв повідомив, що КПУ і ПР продовжують діяльність на розвал України. Саме вони спонсорують і підтримують сепаратистів на сході країни.

У своєму виступі Сергій Соболєв зазначив основні шляхи виходу з кризи та перезавантаження країни. Головними мають стати три стратегічні напрямки.

Перший напрям – це потужне місцеве самоврядування. На місцевому рівні мають бути зосереджені влада та гроші. Другий напрям – це всіляка підтримка малого та середнього бізнесу. Вони стануть основою відродження та зміцнення економіки країни. Третій напрям – боротьба з корупцією шляхом впровадження приватного обвинувачення, створення антикорупційного та національного бюро розслідування.

У світловодських журналістів була можливість задати питання народному депутату. Зокрема на запитання кореспондента «Взаємодопомоги» щодо наявності програм розвитку для Центру, Соболєв повідомив, що не потрібно робити окремі програми для кожного регіону. Потрібно сформувати загальні правила для усієї країни.

На запитання редактора «Світловодськ Інформ» щодо доцільності двох турів виборів у момент, коли війна на порозі, народний депутат зазначив, що головне, що б ці вибори сприйняли громадяни та зробили свій вибір.

Кореспондент ТРК «Веселка» запропонувала зробити паузу у проведення АТО до проведення виборів. Сергій Соболєв категорично з цим не погодився. Уряд робив усе для того, що б не гинули люди, але терористів це не влаштовує. Саме у момент перемир’я вони продовжували свої кроваві дії.

Нажаль, термін прес-конференції швидко сплинув, а так хотілося поспілкуватися ще.

Після прес-конференції Сергій Соболєв провів зустріч із жителями Світловодська. На неї прийшло чимало народу. Сподіваюсь, що усі вони отримали задоволення від заходу.

До нас завітав народний депутат
До нас завітав народний депутат
До нас завітав народний депутат
До нас завітав народний депутат
До нас завітав народний депутат
До нас завітав народний депутат
До нас завітав народний депутат
До нас завітав народний депутат
До нас завітав народний депутат
До нас завітав народний депутат

Наш кореспондент
2100     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб