Домовой - Светловодск

Як не замерзнути взимку

Автор: redaktor
Як не замерзнути взимкуЗ радянських часів ми звикли до соціалістичної «халяви», газ могли споживати скільки можемо, а платили копійки. И ось це закінчилося. Наступна зима, навіть якщо вона буде теплою, все одно для нас може стати холодною із захмарними платежем за опалення. оплата комунальних послугу для великої кількості жителів міста буде важко. Що робити?

В місті протягом декількох років точиться конфлікт міх прихильниками індивідуального опалення та монополістом централізованого опалення СП ТОВ «Світловодськпобут». Суть конфлікту передавати не буду. Мова про інше. Споживач хоче сплачувати менше, а отримувати краще. СП у тому стані, в якому воно знаходиться зараз, не зможе надати такої послуги.

Як альтернативу, багато хто з містян, розглядає індивідуальне опалення, яке працює переважно на газу. Воно зараз значно дешевше та якісніше. Але тут е теж негативні моменти.

На моє глибоке переконання потрібен зовсім інший підхід бо вирішення цієї проблеми. В 2012 році Муніципальний центр стратегічного планування і маркетингових досліджень за підтримки ПРООН реалізував проект, результатом якого стала Концепція реформування теплопостачання в місті. Нажаль, ні виконавча влада, ні депутати Світловодської міської ради Концепцію не розглянули.

Можливо все ж повернуться до неї?

Вадим Степанець
1865     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб