Домовой - Светловодск

Їздити по місту стало дорожче

Автор: redaktor
Їздити по місту стало дорожчеСьогодні, на своєму засіданні, виконавчий комітет Світловодської міської ради восьмими голосами підвищив тарифи на проїзд у міському транспорті. Відтепер проїзд по місту буде коштувати 3 гривні, а до Власівки - 4,25 гривні.

На засідання розрахунки нового тарифу презентувала начальник управління економіки Наталія Гаврилюк. Вона повідомила, що після публікації регуляторного акту щодо підвищення тарифу, від населення пропозицій не надійшло. Новий тариф, за її твердженням, обговорювався на нараді у присутності представників громадськості. Присутні на засідання представники громадськості пробували опонувати щодо цього, але безрезультатно.

Автор цих строк провів власне дослідження щодо обговорення тарифу. Дійсно, місяць назад відбулася нарада, на якій перевізники поставили питання щодо зменшення кількості пільгових місць у зв’язку з економічною ситуацією. На тій нараді були присутні громадські активісти Надія Мальцева та Сергій Тишко. Також тодіі порушували проблему підвищення тарифу. Влада обіцяла обговорити зміни тарифу після оприлюднення регуляторного акту. Обіцяли обговорити але…

Не знаю як вам, але мені ці дії нагадують маніпуляції наперсточників.
Їздити по місту стало дорожче
Їздити по місту стало дорожче
Їздити по місту стало дорожче
Вадим Степанець
2026     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб