Домовой - Светловодск
» » » Аудиторська перевірка та прийом громадян начальником головного управління Фонду Людмилою Поліщук

Аудиторська перевірка та прийом громадян начальником головного управління Фонду Людмилою Поліщук

Автор: redaktor
Аудиторська перевірка та прийом громадян начальником головного управління Фонду Людмилою Поліщук28 травня начальник головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Людмила Поліщук відвідала Світловодщину. Під час робочої зустрічі з керівництвом та фахівцями управління Фонду в м.Світловодську та Світловодському районі Людмила Поліщук проаналізувала темпи росту надходження власних коштів, надходження від сплати збору за додатковими ставками, наголосила на удосконаленні роботи щодо їх зростання. Начальник головного управління також зупинилась на показниках стану заборгованості до бюджету Фонду, звернула увагу на підвищення рівня організації роботи при призначенні та виплаті пенсій з метою недопущення порушень, залученні пенсіонерів до обслуговування банківськими установами.

Людмилою Поліщук поставлені завдання щодо вжиття ефективних заходів при виконанні плану з наповнення бюджету Фонду; активізації роботи в забезпеченні достовірності даних про застрахованих осіб у реєстрі загальнообов’язкового державного соціального страхування, перевірки повноти розрахунків на відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, посилення контролю за правильністю призначення (перерахунків) пенсій, посилення роз’яснювальної роботи стосовно залежності розміру пенсії від страхового стажу.

По завершенню зустрічі Людмила Поліщук провела особистий прийом громадян.

Джерело "ГУ ПФУ в Кіровоградській області"
1823     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб