Домовой - Светловодск
» » » Чутки про загибель світловодця в зоні АТО не підтвердилися

Чутки про загибель світловодця в зоні АТО не підтвердилися

Автор: redaktor
Чутки про загибель світловодця в зоні АТО не підтвердилисяЗ обідньої пори 19 червня Світловодськом поширювались чутки про загибель військовика-світловодця в зоні дії Антитерористичної операції (АТО), що спонукало нас звернутися безпосередньо до військового комісара Світловодсько-Онуфріївського об’єднаного військкомату Сергія Балабухи.

Так, підтвердив він, в районі Ізюму (Харківська обл.), місто, що межує із зоною проведення АТО, загинув уродженець Світловодська, курсант Харківського військового інституту військово-повітряних сил ім. Івана Кожедуба. Його смерть сталася внаслідок нещасного випадку і не пов’язана із бойовими діями на сході країни, повідомив Балабуха. А так, як призивався він не із Світловодська, ані прізвище загиблого, ані вік його військовому комісарові не відомі. «Наскільки мені відомо, тут проживають його дідусь із бабусею. Тому, напевне, батьки загиблого юнака, які не проживають у нашому місті, вирішили поховати його у Світловодську. Від імені нашого військкомату і від себе особисто висловлюю щире співчуття рідним і близьким загиблого», — сказав Балабуха.

«Світловодськ Інформ»
2092     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб