Домовой - Светловодск

Критика знизу

Автор: redaktor
Критика знизуМаю претензію і нерозуміння останніх дій міського голови. По-перше, в складі депутатського корпусу велика частина депутатів, які очолюють підприємства. Тільки в ТДВ «Дніпроенергобудпром» п’ять депутатів — керівники заводів. Поєднуючи свою роботу з громадським обов’язком депутата, маючи на руках затверджений графік пленарних засідань міської ради, відповідно планують свою роботу (зустрічі з діловими партнерами, відрядження і таке інше).

Тому велике прохання до міського голови та секретаря міськради про позачергову сесію попереджати принаймні за декілька днів, щоб був час впорядкувати нагальні питання на виробництві, адже працюючі підприємства – це наповнювачі бюджетів усіх рівнів. І якщо виділення коштів на бронежилети нагальне і не потребувало присутності великої кількості депутатів, то чому в порядок денний включене питання про розгляд подання прокуратури. Тим більше, що присутній на пленарному засіданні міської ради 24.06. прокурор повідомив, що він отримав відповідь на своє подання і вона його задовольнила (хто давав відповідь, коли і яку?). Але ми мали надію, що фахівець з комунальних питань В. Дем’янюк разом з представниками громадських організацій та іншими фахівцями детально вивчать всі питання подання та ті, по яких підняли галас представники громадських організацій.

І чим закінчився галас? Заміною керівників КП «Житлосервіс» та «Житлосвіт»? І на кого? Якщо наслідувати метод нашого міського голови керуватись слухами (плітками), то призначені особи замість звільнених керівників мають не дуже порядне недалеке минуле. І яким боком до цього подання має звільнена з посади начальник управління економіки Гаврилюк Н.І.? Дуже прикро. Що ж ми за люди?
На думку прийшли віршовані строки твору І.Я. Франка «Лис Микита». Не можу відмовити собі в задоволенні процитувати, правда по дитячій пам’яті. На вимогу звірів лісу лиса (ворюгу, злодюгу) привели на суд. Суд веде цар звірів і цариця (Лев та Левиця в присутності суддів Козла, Осла та ін.). Кожен із звірів висуває лису звинувачення, в тому числі:
Цуцик Гектор неборака, став на лапки та й балака!
Ковбаси я мав кусочок, заховав її в куточок,
Лис і ту у мене вкрав…
… Кіт Мурлика скочив жваво.
Бач, яке собаче право.
Ковбаса була моя.
В Ковалихи викрав я…
Мораль словами Булата Окуджави «…а безгрешных не знает природа». А закінчу словами Великого Кобзаря: «…покайтеся люде добрі, бо лихо Вам буде».

Депутат Любов Чекаленко
1861     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб