Домовой - Светловодск

Світловодськ допомагає Збройним Силам

Автор: redaktor
Світловодськ допомагає Збройним СиламНажаль, вірність відомого вислову «не хочеш годувати свою армію, будеш годувати чужу» українці перевіряють на власному досвіді. Руйнування власної армії попереднім керівництвом ледь не привело до катастрофи. Отже, самому народу приходиться виправлять ці помилки.

В середу міський голова відвідав військову частину, в якій проходять службу військові із Світловодська. Про результати візиту Юрій Котенко розповів нашому виданню.

Метою поїздки було ознайомлення з умовами проходження служби світловодцями. Як в таких випадках буває, світловодська делегація приїхала не з пустими руками. Нашим землякам привезли продукти, засоби гігієни та інші, необхідні солдату, речі.

Міський голова відзначив, що умови проживання військових пристойні. Вони проживають у нормальних наметах, мають ліжка, постіль. Відвідали члени делегації кухню, де поцікавилися, як харчуються військові. Слід зауважити, що харчування цілком пристойне. В меню є і м'ясо, і овочі.

Як медик за спеціальністю, Юрій Котенко не міг не відвідати медпункт та поспілкувався з його керівником. У медиків є необхідні препарати та інструменти, але цього малувато. Не вистачає противірусних препаратів, жгутів, бинтів тощо.

Відбулася цікава та відверта розмова з командуванням частини. Поговорили про те, чого не достає військовим. На сьогодні це бронежилети, додатковий комплект військової польової форми, інструмент для ремонту автомобілей. Не завадить і постільна білизна.

Юрій Котенко відзначив, що настрій у наших земляків бойовий. Вони відновлюють свої знання та навички з військової справи. Усі розуміють, що саме від них зараз залежить, як швидко в країні знову запанує мир та готові до бою.

Міський голова також зауважив, що влада робить усе можливе, щоб допомогти Збройним Силам. Усі кошти, які збирають жителі міста, знаходяться під суворим контролем комісії. Допомагати нашій армії – це святий обов’язок кожного світловодчанина.

Вадим Степанець
1830     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб