Домовой - Светловодск

Мер Олександрії запровадить політінформацію для вчителів

Автор: redaktor
Мер Олександрії запровадить політінформацію для вчителівДнями відбулась зустріч міського голови Олександрії регіонала Степана Цапюка з педагогічним колективом школи №17, під час якої його обурили запитання однієї вчительки щодо діяльності місцевої влади. Роздратований незручними запитаннями однієї людини очільник міста на камери місцевих телеканалів дав емоційну й узагальнену характеристику всім освітянам Олександрії.

«В колективах бюджетної сфери не знають, що робиться у нашому місті. Вчитель зовсім не орієнтується у тому, що робиться. Взагалі не орієнтується. Людина немов прилетіла з Місяця», - заявив міський голова.

Тому Цапюк розпорядився запровадити регулярні політінформації для педагогічних колективів. Відтак, заступники міського голови раз на місяць збиратимуть вчителів щоб «похвалити» мера та розповісти про здобутки влади.

«Розписати обов’язково, щоб у кожній школі раз на місяць заступники проводили політінформації. Я ще раз хочу сказати, директори шкіл не працюють з педагогічними колективами. Ми розбалували бюджетну сферу, ми їх усіх носимо на руках, вони просто нахлібники сьогодні. От дайте нам те, дайте інше. А ви що? А може б, вийти після канікул, адже вони отримують зарплату за літні канікули і нічого не роблять, і зробити ремонт. Візьміть фарбу фасад он пофарбуйте, наведіть на території школи порядок», - розійшовся Цапюк.

Степан Кирилович, очевидно, думає, що ремонти в школах робляться самі по собі прямо під час навчального процесу, і вчителі не мають права на відпустку.

Джерело "Рідний Кіровоград"
1824     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб