Домовой - Светловодск

Про гроші та дороги

Автор: redaktor
Про гроші та дорогиВ місті активно розпочався ремонт доріг. Цей факт радує усіх жителів. Відверто кажучи, багато хто вже й не сподівався, що дороги будуть ремонтувати. Але їх ремонтують! При цьому роблять не тільки популярний ямковий ремонт, але й капітальний. Подейкують, що можливо це роблять перед візитом високої державної особи. Втім це не так.

Міський голова розповів, що останнім часом державне казначейство почало проплати за попередні борги міської влади виконавцям робіт. Місто не тільки розрахувалося за виконані роботи минулого року, а це більше 2 мільйонів грн, а й має можливості профінансувати роботи цього року.

Отже, буде завершений ремонт вулиці Бойка. Підприємство «Укрмодуль» завершить укладку бетонних плит на спуску вулиці, а «Ефект» уже заасфальтував іншу частину. Буде завершений капітальний ремонт вулиці Леніна до мостового переходу. Паралельно проводиться запланований ямковий ремонт вулиць. Також, Юрій Котенко завірив, що проведуть ремонт покриття по вулиці Єгорова. До ремонту на цій вулиці долучиться підприємство «Гермес трейд».

Світловодців, які уже втратили надію на ремонт доріг, звичайно приємно дивує початок фінансування доріг. Ми розуміємо, що стан справ в країні, де йдуть бойові дії, не кращий. Виявляється і не гірший. Міський голова з цього приводу повідомив, що влітку міська влада зверталася до народних депутатів Кальченка та Єдіна з проханням допомогти в цьому питанні. Тож, можливо вони посприяли виділенню коштів. Також, мер повідомив, що майбутні кандидати в народні депутати бажають зробити внесок в ремонт доріг в місті.

Хочу висловити і власну думку з цього приводу. Аж ніяк не принижуючи вклад народних депутатів у справі «вибивання» грошей на ремонт доріг, вважаю, що гроші з’явилися тому, що красти в державі стали менше. І війна, і промисловість на в кращому стані, а гроші на ремонт є. Тож, як би ми жили, як би взагалі не крали!

Змінимо країну на краще!
Про гроші та дороги
Вадим Степанець
P.S. Питання: як довго протримаються дороги після ремонту? Спроба аналізу у наступній публікації.
2067     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб