Домовой - Светловодск
» » » По нашому округу зареєструвався ще один кандидат в народні депутати

По нашому округу зареєструвався ще один кандидат в народні депутати

Автор: redaktor
По нашому округу зареєструвався ще один кандидат в народні депутатиЗгідно з даними Центрвиборкому, кандидатами в народні депутати від Кіровоградської області вже зареєстровано три особи. Вчора кандидатом до ВР по 102 виборчому округу з центром в Знам’янці, зареєстровано уродженця Київської області, безпартійного і безробітнього Віктора Бойка.

Віктор Олексійович народився 30 сiчня 1959 року в селі Сухий Яр Ставищенського району Київської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в селі Сухий Яр Ставищенського району Київської області, судимість відсутня, самовисування.

"МОЯ ПРОГРАМА, як кандидата в народні депутати, БАЗУЄТЬСЯ не на пустопорожніх обіцянках, а НА КОНКРЕТНИХ ВАЖЛИВИХ СПРАВАХ НАШОГО ОКРУГУ І ПОТРЕБАХ ВИБОРЦІВ, ВИРІШЕННЯ ЯКИХ – МОЄ ЗАВДАННЯ!", - пише кандидат у депутати в своїй передвиборчій програмі.

Віктор Бойко обіцяє: надати сил місцевим підприємствам та створити сприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу на Кіровоградщині, поремонтувати за бюджетні кошти дороги, газифікувати села і багато іншого. Ознайомитися з програмою можна тут.

Джерело "Рідний Кіровоград"
2735     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб