Домовой - Светловодск
» » Олесь Довгий подарував юним спортсменам Світловодська професійне обладнання

Олесь Довгий подарував юним спортсменам Світловодська професійне обладнання

Автор: admin
Олесь Довгий подарував юним спортсменам Світловодська професійне обладнанняДіти з секції велоспорту Світловодської КДЮСШ отримали новий професійний велосипед для тренувань. Сучасна модель Magellan Hydra угорського виробництва була передана школі представниками Фонду розвитку громад Олеся Довгого напередодні святкування Дня фізкультурника. Аби не помилитися із вибором до спеціалізованого магазину у Кременчуці активістів фонду супроводжував Антон Пустовіт, тренер та чотирьохкратний чемпіон України з велоспорту.


На фото: Антон Пустовіт з представником фонду

«Для дитячих тренувань це дуже гарна модель, що не ламатиметься і прослужить довго. На жаль, бюджетних коштів не вистачає для придбання техніки, тож дуже приємно, що є люди, які нас підтримують і допомагають. Щиро дякую Фонду Олеся Довгого», - сказав відомий спортсмен.
Це не перша ініціатива Олеся Довгого та опікуваного ним фонду у Світловодську. Політик наголошує, що буде підтримувати розвиток спорту у місті, висловивши упевненість у плідній співпраці з місцевою громадою у найближчі п’ять років.

Лілія Волошко
2387     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб