Домовой - Светловодск
» » » ​Вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл Кіровоградщини отримали подарунки від Фонду Олеся Довгого

​Вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл Кіровоградщини отримали подарунки від Фонду Олеся Довгого

Автор: admin
​Вихованці  дитячо-юнацьких  спортивних  шкіл  Кіровоградщини отримали подарунки від Фонду Олеся Довгого
До свята фізкультурника в містах, селищах та селах Кіровоградщини відбулися спортивні змагання з волейболу, футболу, легкої атлетики, штовхання штанги, шахів та інших видів спорту. Не дивно, що учасники продемонстрували високі результати, адже серед вихованців дитячо-юнацьких шкіл – майстри спорту, чемпіони Європи та світу з різних дисциплін.




Гарні традиції виховання чемпіонів сьогодні продовжують віддані тренери, проте, не секрет, що матеріальні бази спортивних шкіл в більшості залишають бажати кращого. Подібна ситуація сьогодні, на жаль, швидше правило, ніж виключення.

​Вихованці  дитячо-юнацьких  спортивних  шкіл  Кіровоградщини отримали подарунки від Фонду Олеся Довгого

З таким станом речей не миряться у Фонді Олеся Довгого. Сьогодні під егідою організації створено більше 20 секцій боротьби, боксу, футболу в яких працює близько 100 тренерів.

- Ми працюємо системно, а не точково. Ми залучаємо дітей та молодь до спорту, маємо на меті відлучити їх від «сумнівних хобі», навчити захищати себе, свою родину та свою країну, - наголошує директор Фонду Олеся Довгого. - Також ми започаткували більше 50 різноманітних освітніх програм, участь в яких вже взяло понад 12 тисяч людей.

На цих вихідних до свята дня фізкультурника сотні школярів Новгородківського, Олександрівського та Онуфріївського районів Кіровоградської області отримали від Фонду розвитку громад Олеся Довгого спортивні комплекти м’ячів.




Раніше у нас був один футбольний мяч на всіх, тепер, з таким подарунком, ми точно будемо тренуватися краще і станемо чемпіонами, - ділиться враженнями Павло, вихованець футбольної школи Олександрівки.

Діти подякували політику та пообіцяли активно вступати до різноманітних спортивних секцій, які його ​організація створила по всій Кіровоградщині. Слід відзначити, що у день фізкультурника представники фонду також відвідали професійні спортивні школи, дитячі й дорослі інтернати та подарували подарунки, які сприятимуть спортивному розвитку громад.

Марина Гладько
2030     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб