Домовой - Светловодск
» » » На виборах до Верховної Ради конкуренцію Олесю Довгому складе Олександр Петік

На виборах до Верховної Ради конкуренцію Олесю Довгому складе Олександр Петік

Автор: redaktor
На виборах до Верховної Ради конкуренцію Олесю Довгому складе Олександр ПетікГолова Кіровоградської ОДА Олександр Петік таки балотуватиметься на виборах до Верховної Ради України (йде за можоритарними списками). Конкуренцію йому складе киянин Олесь Довгий.

Списки кандидатів по «мажоритарці» від ВО «Свобода» опублікувала член об’єднання Лариса Лавренчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

У списку зазначено, що «Свобода» по 100-му округу (центр м. Бобринець) висуває Михайла Блавацького, а по 102-му (центр м. Знам’янка) – Олександра Петіка.
На виборах до Верховної Ради конкуренцію Олесю Довгому складе Олександр Петік
Конкуренцію Олександру Петіку складе Олесь Довгий (відомий секретай Київради при мерові Леоніду Черновецькому), який 12 вересня зареєструвався по 102 округу, як самовисуванець.

Нагадаємо, минулого тижня Олександр Петік запевняв однопартійців і журналістів, що не буде брати участі у виборах до Верховної Ради (його вважали найімовірнішим кандидатом по 99 чи 100 округах).

Джерело "Перша електронна газета"
2390     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб