Домовой - Светловодск

Олесь Довгий зустрівся з працівниками Кременчуцької ГЕС

Автор: admin
Олесь Довгий зустрівся з працівниками Кременчуцької ГЕСВідомий український політик Олесь Довгий зустрівся з працівниками Кременчуцької гідроелектростанції у місті Світловодськ. На початку зустрічі, Довгий привітав енергетиків зі святом, яке наближається - 55 років з моменту запуску першої турбіниКременчуцької ГЕС.
«Моя команда готує велику кількість приємних несподіванок, про які ви дізнаєтесь згодом. Повірте, ми зробимо усе для того, щоб ця подія залишилася у пам’яті, адже це велике свято і для Світловодська та Кіровоградської області, і для всієї України», -сказав Олесь Довгий.
На думку Олеся Довгого, держава має докорінно змінити своє ставлення до енергетиків. Це означає, перш за все, індексацію заробітних плат відповідно до рівня інфляції, а також забезпечення належних умов праці трудового колективу.
Говорячи про поточні проблеми та перспективи розвитку станції, політик підняв питання втілення в життя Програмиреабілітації Кременчуцької ГЕС, яка дозволить збільшити її потужність, наростити обсяги виробництва електроенергії, , запровадити сучасну систему управління виробництвомвирішити низку екологічних проблем. Він підкреслив соціальну значущість підприємтсва та актуальність заходів щодо модернізації гідроенергетичних підприємств для країни і Кіровоградщини в сучасних умовах: «Сьогодні по всій країні існує дуже велика проблема з постачанням газу і забезпеченням населення теплом. Її потрібно вирішувати на державному рівні. Зокрема, стимулюючи розвиток альтернативної енергетики. Станція має бути забезпечена всіма необхідними комплектуючими, щоб належним чином підготуватися до опалювального сезону. І бутио дним із пріоритетів регіональної соціально-економічної політики».

Марина Гладько
2424     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб