Домовой - Светловодск

Дитячі майданчики з’являються на Кіровоградщині

Автор: admin
Дитячі майданчики з’являються на КіровоградщиніДитячі майданчики з’являються на Кіровоградщині
Дітвора села Успенка, що на Онуфріівщині, відтепер зможе проводити вільний час на свіжому повітрі, з користю для здоров’я та у власне задоволення. Новий дитячий майданчик зі спортивними тренажерами запрацював саме тут.
Неодноразові прохання батьків та вчителів місцевої школи допомогти з об’єктом не чули упродовж восьми років аж дотепер. Фонд Олеся Довгого відреагував на ініціативу громади, не зволікаючи. За тиждень у селі фактично «виріс» дитячий майданчик. Виявляється, що обіцянки про його будівництво в Успенці чують з 2007 року від горе-кандидатів у депутати, які готові пообіяцти небо прихилити аби лиш голос відірвати. Саме тому з неприхованою радістю батьки гаряче дякують очільнику фонду: «Вже стільки чекали, що не думали, що дочекаємось. Ми до обіцянок звикли, а діла бачимо рідко», - каже Галина Василівна, мама 5-ти класника Володі. «Дітвора щаслива і ми знаємо, що вони у безпечному місці. Величезна дяка Довгому, що не обійшов нас увагою».
Цього тижня дитячі майданчики також встановлюються у с.Велика Андрусівка Світловодського району, с.Куцеволівка Онуфріівського району, в селах Мошорине та Петрове Знам’янського району, с.Єлизаветградка в Олександрівському районі та в с.Вершино-Камянка Новгородківського району. Усього на Кіровоградщині почалося будівництво 25 дитячих майданчики за сприяння Фонду Олеся Довгого.
«За час роботи фонду ми встановили більше 120 дитячих майданчиків по Україні. Цього року на Кіровоградщині відбудуємо 25 нових, але на цьому зупинятися не будемо», - наголошує Олесь Довгий. «Наша робота системна. Фонд постійно втілює соціальні проекти, які націлені на розвиток місцевості та покращення рівня життя мешканців Кіровоградщини», - каже він.
Нагадаємо, Фонд Олеся Довгого веде активну роботу з пропаганди здорового та спортивного способу життя дітей та молоді в Україні та на Кіровоградщині зокрема. Уже відкрито більше 20 секцій боротьби, боксу, футболу в яких працює близько 100 тренерів. Започатковано більше 50 різноманітних освітніх програм, участь в яких вже взяло понад 12 тисяч людей. Серед інших проектів – встановлені дитячі майданчики, відремонтовані дитячі спортивні школи, надане обладнання та матеріали для дитячих центрів творчості, придбання шкільної форми для дітей з малозабезпечених родин тощо.
2553     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб