Домовой - Светловодск

Олесь Довгий бореться за тепло для школярів

Автор: admin
Олесь Довгий бореться за тепло для школярів

2 жовтня в селі Дереївка Онуфріївського району Кіровоградської області було розпочато ремонт системи опалення місцевого навчально-виховного комплексу.
«На носі - початок опалювального сезону, а наша система зовсім вийшла з ладу. Особливі проблеми були на вулиці, там, де вона йде за межами приміщень - від котельні до котельні. На заміну так необхідних нам труб коштів не було. Тоді педагогічний колектив та батьківська рада звернулися з проханням про допомогу до Олеся Станіславовича Довгого. І допомога вже почала надходити», - розповіла директор Навчально-виховного комплексу Світлана Яківна Патерило.
За її словами, нині вже закуплені та завезені труби, реалізується їх закладка до теплотраси, повним ходом йдуть ремонтні роботи. «Нас приємно вразила оперативність реагування на наші прохання, це зараз дуже велика рідкість. Весь педагогічний колектив разом з батьками і дітьми дуже вдячні Олесю Довгому, - додала пані директор. - Ми впевнені, що встигнемо провести усі роботи до холодів, і тепер взимку наші діти не будуть мерзнути».
1767     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб