Домовой - Светловодск
» » » «Техпромкомплект» влаштував у Світловодську сміттєвий колапс

«Техпромкомплект» влаштував у Світловодську сміттєвий колапс

Автор: admin
«Техпромкомплект» влаштував у Світловодську сміттєвий колапс

Підприємство «Техпромкомплект», яке до останнього часу обслуговувало сміттєзвалище у Світловодську, відмовилось виконувати свою роботу.

Його працівники перекрили заїзд на територію сміттєзвалища без пояснень і попереджень. В результаті машини комунального підприємства «Комбінат комунальних послуг», заповнені сміттям, не могли його вивантажити впродовж тижня.

Міське комунальне підприємство протягом тижня не мало можливості вивозити відходи зі сміттєвих майданчиків Світловодська.

- Причина того, що сміття не вивозилося впродовж колькох днів – це халатність і безвідповідальність керівництва «Техпромкомплекту», – сказав директор Комунального підприємства «Комбінат комунальних послуг» Володимир Білан.

Він зазначив, що сьогодні проблему з вивозу побутових відходів городян вдалося розв’язати на 90 відсотків.

«Комбінат комунальних послуг» власними силами розпочав обслуговування сміттєзвалища та прийом сміття від промислових підприємств і жителів селища Власівка. Розпочато вивезення сміття і зі сміттєвих майданчиків міста.
1636     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб