Домовой - Светловодск
» » » Чому у Світловодську відтягують громадські слухання щодо міського водоканалу

Чому у Світловодську відтягують громадські слухання щодо міського водоканалу

Автор: admin
Чому у Світловодську відтягують громадські слухання щодо міського водоканалу

Громадські слухання на резонансну тему «Організаційно-правові аспекти створення обласного ОКВП «Дніпро-Кіровоград», його тарифної політики та результатів діяльності за 2 роки», заплановані на 10 жовтня, знову перенесено.

Причина, як пояснили в оргвідділі міськвиконкому, полягає у тому, що не всі ключові учасники слухань, зокрема – гендиректор ОКВП Роман Ілик та деякі представники громадськості – мають змогу бути присутніми на зустрічі 10 жовтня.

У Світловодську вже не перший місяць мусується ідея повернення світловодського міськводоканалу до комунальної власності міста. Особливої актуальності вона набула через намір керівництва ОКВП «Дніпро-Кіровоград» законсервувати резервне джерело водопостачання міста – станцію на вул. Шлюзовій. А також — через плани того ж таки керівництва ОКВП отримати кредит у Світовому банку, кошти якого направити, в основному, на модернізацію кіровоградського водоканалу.

На переконання світловодської сторони, плата за кредит лягає додатковим тарифним тягарем на інші міста, охоплені водопостачанням з водогону «Дніпро-Кіровоград». А це, окрім Кіровограду, ще й Знам’янка, Олександрія і Світловодськ.

Джерело: «Перша електронна газета»
1904     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб