Домовой - Светловодск
» » » На Кіровоградщині Олесь Довгий впевнено перемагає усіх своїх численних політичних опонентів

На Кіровоградщині Олесь Довгий впевнено перемагає усіх своїх численних політичних опонентів

Автор: admin
На Кіровоградщині Олесь Довгий впевнено перемагає усіх своїх численних політичних опонентів
Досить цікава ситуація склалася в передвиборчій гонці на 102-му одномандатному окрузі, що на Кіровоградщині. За словами політолога Юрія Кочевенка, усі шанси на перемогу має колишній секретар Київради Олесь Довгий, який сьогодні впевнено перемагає усіх своїх численних політичних опонентів.

«На 102 окрузі Кіровоградщини веде, і треба визнати досить успішно, свою передвиборчу кампанію добре знайомий киянам Олесь Довгий. У числі інших цікавих претендентів можна було б назвати Віктора Бойка, екс-міністра екології в уряді Азарова, призначеного за квотою Блоку Литвина, і знятого з посади «за втрату зв'язку з партією», - каже Кочевенко.
За висновками експерта, решта з двадцяти кандидатів особливою популярністю в регіоні не користуються.
«Навіть популярні партії представлені маловідомими і малоцікавими персонами, які роблять основні ставки не на роботу з виборцями, досвід чи особисті заслуги, а на можливість експлуатації партійного бренду», - свідчить Кочевенко.
Утім, за його словами, саме такий широкий розсип кандидатів від політичних сил теоретично здатний розтягнути голоси і надати шанс прорватися до парламенту «недолюстрованим чиновникам та аферистам-популістам».
«І Довгий в цьому розкладі виглядає одним з кращих варіантів. Тим більше, що завдяки своїй ініціативі щодо підписання Меморандуму про чесні вибори, він де факто стає єдиним кандидатом від низки демократичних політичних сил. А якщо врахувати його ресурсну базу, наявність зв'язків у київських верхах і реальне бажання працювати для округу (він молодий і ймовірно бачить для себе довге політичне майбутнє), то для місцевого виборця цей варіант стає вельми привабливим», - підсумовує експерт.
Кочевенко додав, що окремо варто звернути увагу на київські зв'язки Довгого.
«Варто згадати, що під час перебування Олеся секретарем Київради, відносини Порошенка з «молодою командою» були вельми дружніми, а його люди були інтегровані з київською владою. І якщо врахувати також той факт, що кандидат від Блоку Порошенка є людиною маловідомою і відверто малої політичної ваги, то можна припустити, що реальну ставку в 102-му окрузі Президент робить саме на Олеся Станіславовича. Втім це всього лише припущення, яке мають підтвердити результати виборів», - сказав Юрій Кочевенко.
1644     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб