Домовой - Светловодск
» » Заява кандидата в народні депутати Верховної Ради України від Блоку Петра Порошенка, Вадіма Бондара щодо нелегітимності єдиного кандидата від 102-го округу

Заява кандидата в народні депутати Верховної Ради України від Блоку Петра Порошенка, Вадіма Бондара щодо нелегітимності єдиного кандидата від 102-го округу

Автор: admin
Заява кандидата в народні депутати Верховної Ради України від Блоку Петра Порошенка, Вадіма Бондара щодо нелегітимності єдиного кандидата від 102-го округу

Я, Вадім Бондар, кандидат в народні депутати Верховної Ради України від Блоку Петра Порошенка, звертаю увагу жителів Кіровоградщини на те, що сьогодні на 102-му окрузі ведеться непорядна і брудна боротьба за представництво в українському Парламенті. Чорні технології, якими обливають Кіровоградщину, дозволили купці пройдисвітів висунути від демократичних сил єдиного кандидата – Андрія Лавруся - людину, яка під покровом псевдопатріотизму, лицемірила перед народом за гроші колишнього президента Януковича.
Прошу громаду 102-го округу не дозволити обвести себе навколо пальця та почути мій заклик не вірити легітимності підписаного так-званими «демократичними силами» меморандуму. Звертаю увагу, що я, член професійної команди Блоку Петра Порошенка, не визнаю його чинність, адже жодна кулуарна домовленість не може ставати підґрунтям для прийняття подібних рішень. Серед кандидатів, що підтримали кандидатуру Лавруся, є колишній міністр режиму Януковича, який безпринципно продовжує скуповувати голоси виборців, представник Ляшка, який уже відмовляється від своїх озвучених намірів, двійник Долгий Олег, який нещодавно змінив прізвище навмисне для перегонів, та інші представники сумнівної демократичності. Натомість не були запрошені на підписання ні я, ні кандидати в народні депутати від ВО «Батьківщина» та «Народного фронту».
Мені надзвичайно прикро, що серед ініціаторів втілення даної політичної афери є люди, а в недалекому минулому професійні журналісти та борці за правду, які власними діями публічно дискредитують політику Президента України, який неодноразово наголошував, що Україна хоче продемонструвати чесні і прозорі парламентські вибори, які мають відбутися 26 жовтня.
Тож я наголошую, що висунення єдиного кандидата на 102-му окрузі без урахування думки громади – є ніщо інше, як крок назад у розвитку демократії нашої держави та підступний злочин проти українських виборців. У цьому я підтримую усіх обурених виборців. Даний меморандум не врахував думки населення, тому не має право на існування.

Вадім Бондар.
1723     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб