Домовой - Светловодск

Працівників військомату привітали зі святом

Автор: redaktor
Працівників військомату привітали зі святом8 квітня 1918 року декретом Ради Народних Комісарів засновані волостні, повітові, губернські та окружні комісаріати з військових справ. Цей день є днем народження військових комісаріатів та Днем працівників військових комісаріатів.

Раніше це свято для працівників військоматів проходило у тихій, майже сімейній, атмосфері. В цьому році це свято має неприємний смак війни. Саме тому приємно було війсьслужбовцям отримати привітанні в цей день.

Привітати працівників військомата приїхали представники світловодського районного та міського осередку партії «Батьківщина». Після офіційної частини привітання та вручення подарунку, відбулася відверта розмова із військовим комісаром підполковником Сергієм Балабухою про ситуацію в країні та на Світловодщині. Під час бесіди обговорили проблеми військових, намітили конкретні шляхи подальшої співпраці на шляху вирішення завдань зміцнення обороноздатності країни.

Є велике сподівання, що гасло - «Народ і армія – єдині!» - наповниться конкретним змістом.
2477     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб