Домовой - Светловодск

Олесь Довгий закликав волонтерів бути пильними

Автор: admin
Олесь Довгий закликав волонтерів бути пильними

Кандидат у народні депутати України за виборчим округом № 102 Олесь Довгий подякував агітаторам та волонтерам за співпрацю, та закликав наглядачів бути пильними, щоб не допустити жодної фальсифікації 26 жовтня.
«Я вдячний всім тим, хто підтримував мене під час цієї складної передвиборчої кампанії. Незважаючи на брудні провокації, які застосовуються проти мене, нам вдалося донести до виборців головну думку – Кіровоградщина повинна отримати в стінах парламенту небайдужого до проблем людей представника, який має конкретну програму дій з розвитку економіки та вирішення соціально-побутових питань громадян», – сказав Довгий.
Політик закликав також агітаторів та волонтерів, що спостерігатимуть за перебігом голосування та підрахунку голосів, бути пильними.
«Залишився самий відповідальний момент, який вирішить долю цих передвиборчих перегонів. Двадцять шостого жовтня ми з вами повинні бути пильними, та не допустити жодних спроб фальшування результатів підрахунку голосів. А такі спроби, будьте певні, матимуть місце. Моя команда діятиме чітко в межах діючого законодавства. Тому кожний факт маніпуляцій повинен бути зафіксований та переданий до правоохоронних органів», – резюмував Олесь Довгий.
1868     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб