Домовой - Светловодск

Штаб Олеся Довгого попереджає про провокації з грошима

Автор: admin
Штаб Олеся Довгого попереджає про провокації з грошима
Передвиборчий штаб кандидата в Народні депутати України за мажоритарним округом №102 Олеся Довгого попередив виборців про ймовірні провокації. В штабі інформують про те, що активісти певного кандидата планують роздавати на виборчих дільницях по 200 гривень від імені Довгого.
Передвиборчий штаб Олеся Довгого попереджає виборців про ймовірні провокації з боку його політичних опонентів.
«Як нам стало відомо з достовірних джерел, сьогодні біля виборчих дільниць готуються брудні провокації з метою зриву передвиборчого процесу, визнання результатів голосування не дійсним. В штабі одного з кандидатів вирішили начебто від імені Олеся Довгого роздавати по 200 гривень за голос на підтримку нашого кандидата», - говориться в заяві.
В штабі Довгого закликали громадян не піддаватися на ці брудні технології, та не ризикувати потрапити під відповідальність, що передбачена діючим законодавством України.
«Закликаємо всіх виборців 102-го округу сторонитися тих провокаторів, які намагатимуться пропонувати за ваш голос гроші від Довгого. Це є нічим іншим, як черговою спробою зірвати виборчий процес та не допустити перемоги лідера парламентських перегонів. Звертаємо вашу увагу також на те, що підкуп виборців розцінюється діючим Кримінальним кодексом України, як тяжкий злочин. До відповідальності притягаються не лише ті, хто купує голоси, але й ті, хто продає свій голос», - йдеться в заяві.
У штабі наголосили на тому, що Олесь Довгий не має жодного відношення до цієї брудної афери.
«Нагадаємо, що Олесь Довгий був ініціатором підписання Меморандуму за проведення чесних та прозорих виборів. На відміну від своїх політичних опонентів, незважаючи на шалений тиск та застосування чорних політичних технологій, Довгий проводив свою передвиборчу кампанію згідно із законами держави, гідності та моралі», - говориться у повідомленні.
2023     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб