Домовой - Светловодск
» » » Олесь Довгий впевнено перемагає своїх конкурентів (дані екзит-полу)

Олесь Довгий впевнено перемагає своїх конкурентів (дані екзит-полу)

Автор: admin
Олесь Довгий впевнено перемагає своїх конкурентів (дані екзит-полу)Олесь Довгий впевнено перемагає своїх конкурентів (дані екзит-полу)

Як свідчать дані екзит-полу, проведеного Центорм-консалтинг спільно з Всеукраїнською громадською організацією Передові правові ініціативи на замовлення Громадської організації «Вільний громадянин» 26 жовтня, лідером парламентських перегонів на окрузі №102 є Олесь Довгий. Кандидат впевнено перемагає своїх конкурентів, з рейтингом 32%.
У межах території 102-го виборчого округу впевнено перемагає колишній секретар Київради Олесь Довгий. Про це свідчать дані екзит-полу, проведеного Центорм-консалтинг спільно з Всеукраїнською громадською організацією Передові правові ініціативи на замовлення Громадської організації «Вільний громадянин» шляхом анкетування виборців, що вже проголосували. Опитано 2981 особа на території 30 виборчих дільниць 102-го виборчого округу, що становить 17% від загальної кількості звичайних виборчих дільниць.
Як свідчать результати, за Олеся Довгого проголосували 32% виборців. Другу сходинку посідає Вадім Бондар. За нього віддали свої голоси 11,8% виборців. Третя позиція за Андрієм Лаврусем – 7,9%. 41% опитаних виборців відмовилися відповідати.

№ Кандидат Рейтинг популярності
1 Олесь Довгий 32%
2 Вадім Бондар 11,8%
3 Андрій Лаврусь 7,9%
4 Віктор Бойко 6,8%
5 Олексій Луганов 5,2%
6 Сергій Лібега 4,7%

За даними ЦВК, станом на 16.00, явка виборців 102 окрузі складає 47,29%.
Нагадаємо, що в межах округу мешкає 150 825 людей виборчого віку.
Перемогу Довгого експерти пояснюють тим, що саме цей кандидат проводив прозору та чесну передвиборчу кампанію. Та саме проти нього за 10 днів до дня голосування, його політичні опоненти розгорнули брудну кампанію, під час якої невідомі молоді люди відверто тиснули та залякували виборців.
1893     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб